יש רעיון מהמם באשכול זה בעמוד הראשון או השני בנושא של תהלמישהו יש רעיון מעניין למשלוח מנות שקשור למשמר המלכה?
אני צריכה רעיון חמוד למשלוחי מנות ..
הילדים שלי מתחפשים לחתן/כלה/שושבינה..
אני עשיתי לפני כמה שנים עוגת שמרים עגולה עם חור באמצע (אני הזמנתי את העוגות במאפיית ברמן כשעוד היתה קיימת בבני ברק) ובחור הכנסנו בקבוק ליקר שולקולד. על העוגה היה מפוזר מלא אבקת סוכר כך שהזכירה את החצאית של השמלת כלה ולבקבוק הוספנו פפיון או עניבה. יצא ממש חמוד ולא הרבה עבודהמצטרפת...
תעלו רעיונות...
אני הכנתי סלטי ניגוב לסעודה בצבעים שונים וכל סלט היה בתוך דלי מתכתי סלטים כמו זייתים מרוסק-ירוק עגבניות- כתום חצילונים סגולים-סגלגלמחפשת משלוח מנות להורים בעיקר
משהו שמתאים לתחפושת צבעי
אשמח ממש שתתנו לי רעיון
אלמישהו יש רעיון מעניין למשלוח מנות שקשור למשמר המלכה?
אני עשיתי הכל על צבעים של אננס והוספתי עוד מאכלים שמצוייר אננס ורשמתי את נותנת נון סטופמחפשת רעיון למשלוח בנושא אננס
הבת שלי מתחפשת
איזה תחפושת יכולה להיות לבן? משהו קשור
משלוח מנות, מושקע + רעיון 30X מכרים + 10 ילדים 10X חברים + 3 ילדים 2X גננות + 4 בנים X רבה אחד + 2 בנות X מורה אחת
תחפשות + רעיון מקורי! + ביצוע
סעודה X משפחה, הורים, אח עם משפחתו, בחורי ישיבה שכנים עולים חדשים
דופקים בדלת לתרומה 100 X פעם.
רק לי מתחשק לברוח לאי בודד בפורים?
לעניות דעתי משהו השתבש בתכנית המקורית....
זה לא היה אמור להראות כך.
לא מסכימה בכלל, האנשים שנכנסו פה לאשכול והציעו או בקשו רעיונות מקוריים למשלוחי מנות או באשכולות אחרים רעיונות לתחפושות, הם לא אנשים שעושים את זה כי כולם עושים אלא כי הם אוהבים את זה וזה עושה להם טוב.כל כך נכון....
אולי לפי השם של התינוק מה השם?יש למשהו רעיון יותר מקורי על תחפשות של אננס לתינוק ?
חוץ מאתם נותנים נון סטופ?
תודה
כן חשבתי כמו רבות וטובות לעשות משלוח מנות הכל עם אננסאולי לפי השם של התינוק מה השם?
יפה ממש אולי כן עם נתינה הם באמת נותנים----בואי נתחיל תמשיכי אותי:
אני נאמן...
אני נותן...
אמא נותנת נשיקה ...
אני נותן נשיקה ... ואז שימי מלא נשיקות טעימות במשלוח מנות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: