משכנתא בתהליך לקיחה

מאיר חן1234

משתמש חדש
שלום וברכה
קניתי במחיר למשתכן ב1850 אלף, היה לי הון של 25 אחוז ולא היו הכנסות בכלל, לפני שנה יועץ מוכשר הצליח להוציא לי משכנתא על 1375500 ברביות די גבוהות, 470 אלשח קלצ 5.45, 220 אלף מצ כל 5 +2.5, והשאר במלצ כל 5 + אחוז בזמנו זה היה 4.99,
כרגע ההון העצמי שלי השתפר ואני צריך רק מליון בערך, אשתי התחילה לעבוד וההכנסות שלנו באזור ה18000.
משכתי בנתים קרוב ל700000
כל העוגנים עלו, השאלה אם אפשר להתמקח עם הבנק על החלק שלא נלקח עדין, וממה לקחת את ההמשך יש לי פעימה עוד שבועים של 140 ועוד אחת אחרונה בסוף פברואר עם 170.
תודה לכל המסייעים

ראובן 23

יועץ משכנתאות מלווה כלכלי ומרצה בתחום במכללת פוקוס
מנוי פרימיום
שלום וברכה
קניתי במחיר למשתכן ב1850 אלף, היה לי הון של 25 אחוז ולא היו הכנסות בכלל, לפני שנה יועץ מוכשר הצליח להוציא לי משכנתא על 1375500 ברביות די גבוהות, 470 אלשח קלצ 5.45, 220 אלף מצ כל 5 +2.5, והשאר במלצ כל 5 + אחוז בזמנו זה היה 4.99,
כרגע ההון העצמי שלי השתפר ואני צריך רק מליון בערך, אשתי התחילה לעבוד וההכנסות שלנו באזור ה18000.
משכתי בנתים קרוב ל700000
כל העוגנים עלו, השאלה אם אפשר להתמקח עם הבנק על החלק שלא נלקח עדין, וממה לקחת את ההמשך יש לי פעימה עוד שבועים של 140 ועוד אחת אחרונה בסוף פברואר עם 170.
תודה לכל המסייעים
תיקח הכול לפני סוף ה12 ככה תרוויח גם את העליה של המע"מ ואז תעשה מיד מחזור

חד וקולע

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
תבקש הצעה מבנק אחר ואל תאמר שאין טופס 4 הבנק שלך לא יודע מתי יש טופס 4

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה