תודה על התשובות.סליחה שיצא לי בכמה תשובות נפרדות.
במקרה שכמעט בנוי אולי בנקים אחרים גם יסכימו אבל יבקשו הרבה הרבה מסמכים למחלקה משפטית שתאשר
אם אין טופס 4 . אז כמו שאמרו כנראה רק מטריא הוא יוכל לקחת. תבדוק טוב אולי מישהו לקח יוזמה והצליח לאשר בעוד מקום. אבל נשמע לי קצת מופרך.תודה על התשובות.
בקבוצה לקחו מטריא, (אני שילמתי מהון עצמי). השאלה שלי היא, שכעת אני רוצה למכור את הדירה, האם הקונה יוכל להוציא כרגע משכנתא סבירה מהבנק (או לחלופין חוץ בנקאי סביר)
אם הקבוצה הגישה לטריא את כולם זה מורכב עד בלתי אפשרי לצאת לפני טופס 4 לבנקיםאם אין טופס 4 . אז כמו שאמרו כנראה רק מטריא הוא יוכל לקחת. תבדוק טוב אולי מישהו לקח יוזמה והצליח לאשר בעוד מקום. אבל נשמע לי קצת מופרך.
תודה רבהאם הקבוצה הגישה לטריא את כולם זה מורכב עד בלתי אפשרי לצאת לפני טופס 4 לבנקים
בעצם על הפרויקט משועבד לטריא והם צריכים להחריג את הדירה הספציפית
סיפור רציני
בדרך כלל מי שתוקע את התהליך זה העורך דין של הקבוצה שאין לו שום עניין לדאוג למישהו פרטני שרוצה לצאת לבנק
רק אחרי טופס 4 אפשר משכנתא בבנק אחר. בנתיים בטריא ..תודה רבה
אז מתי כן יהיה אפשר להוציא משכנתא מהבנק? והאם יש עוד אופציות איך למכור את הדירה בינתיים, או שצריך למצוא קונה שמוכן לקחת מימון מטריא (או עם הוןעצמי)?
מיד אחרי טופס 4 אפשר בבנק, או רק אחרי פירוק הקבוצה ?רק אחרי טופס 4 אפשר משכנתא בבנק אחר. בנתיים בטריא ..
לא צריך פירוק הקבוצה. היא כן תצטרך לחתום על מסמכים של הבנק. אבל ברגע שיש טופס 4 הבנק יתייחס לקבוצה כמו חברה משכנת..מיד אחרי טופס 4 אפשר בבנק, או רק אחרי פירוק הקבוצה ?
בכל בנק זה כך? כי מהיועץ שמלוה את הקבוצה הבנתי שצריך לחכות לפירוק הקבוצה.לא צריך פירוק הקבוצה. היא כן תצטרך לחתום על מסמכים של הבנק. אבל ברגע שיש טופס 4 הבנק יתייחס לקבוצה כמו חברה משכנת..
באיזה קבוצה מדובר ?בכל בנק זה כך? כי מהיועץ שמלוה את הקבוצה הבנתי שצריך לחכות לפירוק הקבוצה.
עיר הצדק במורדות גילה,באיזה קבוצה מדובר ?
אם נותנים לך כעת החזר הון עצמי בבנק בתנאים נורמליים - אני הייתי לוקחעיר הצדק במורדות גילה,
(אמורים שם לקבל טופס 4 בחצי שנה הקרובה, וכעת ממחזרים שם למשכנתא במזרחי, עם אפשרות להחזר הון עצמי. הענין הוא שאני מתכנן למכור את הדירה ולהשקיע את הכסף בדירה אחרת, וכעת, אם בטופס 4 הקונה יוכל לקבל משכנתא, אחכה. אבל אם צריך לחכות גם לפירוק, אולי שוה לי לקחת בנתיים את המשכנתא ולקנות כבר דירה אחרת?)
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: