התייעצות משכורת לעובדים בצהרוני פתחיה

קצרה

משתמש מקצוען
ככל והסכום שמשרד החינוך מעביר הוא גלובלי ולא שעתי, והמוסד פעיל רק עד שעות הצהריים. לא היה טעם וצורך להכנס לחישוב של על כמה שעות המדובר. זה לא משהו שהתחיל אתמול.
ואני אומרת לך מהשטח, מנהלי מוסדות שטענו השבוע שמעולם לא הובהר להם בשום דרך שהיא שהתקציב עבור הסייעות מועבר עבור 8 שעות עבודה.

והסתדר להם ממש טוב לקבל על סייעת סכום בפער מכובד ממה שהם נתנו לה באמת.
והם עוד הסבירו לנו בטוב טעם שהם "מתוקצבים בחסר".... ולכן הפער.

איך זה שעירית בני ברק "מצאה את הכסף" להעביר לצהרונים וזה עוד אחרי שהסייעות בעיריה מרוויחות יותר מסייעות עמותה??
אולי זה בגלל שהעיריה לא מחפשת "להרוויח" מהגנים וזה לא הביזנס שלה??

hila

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
אני לא יודעת מי יהיה המרויח הגדול
אני צריכה שיהיה צהרון ואין לי בעיה להפגין ושהת"ת ירוויח יותר גם ככה יש המון הוצאות
ואצלינו הצהרון לא מעניין את ההנהלה בגרוש . אין הסדר אין צהרון מצידם עד סוף השנה

אני וביתי

משתמש מקצוען

איך זה שעירית בני ברק "מצאה את הכסף" להעביר לצהרונים וזה עוד אחרי שהסייעות בעיריה מרוויחות יותר מסייעות עמותה??
העמותות מתוקצבות בחסר מלכתחילה מה היה קורה אם היו מתוקצבים מלא האם היו משלמים שכר ראוי לגננות והסייעות שאלה תאורטית שכנראה לא יהא תשובה בשנים הקרובות כי אין סיכוי לשינוי התקצוב ממשרד החינוך.
יש עמותות שהגננות חתמו להסתדרות וגם הם אחרי שעברו על כל פירוט השכר הרימו ידים כי אין מאיפה לגרד כסף אני מכיר באופן אישי עמותה שמפעילה המון גנים ההסתדרות כבר יושבת איתם כמה שנים והעסק תקוע כי אין מאיפה לגרד תוספת שכר.
עיריית בני ברק מוציאה כסף מהכיס של העירייה ומשלמת לכן מי שרוצה שישלח לגני עירייה ואז ההורים מרוצים וגם אולי זה יגרום להוסיף סייעות בעירייה במקום בעמותות זה הפתרון היחידי הנראה לעין בתחום שכר הסייעות.

כל הזמן הזה

משתמש מקצוען
העמותות מתוקצבות בחסר מלכתחילה מה היה קורה אם היו מתוקצבים מלא האם היו משלמים שכר ראוי לגננות והסייעות שאלה תאורטית שכנראה לא יהא תשובה בשנים הקרובות כי אין סיכוי לשינוי התקצוב ממשרד החינוך.
יש עמותות שהגננות חתמו להסתדרות וגם הם אחרי שעברו על כל פירוט השכר הרימו ידים כי אין מאיפה לגרד כסף אני מכיר באופן אישי עמותה שמפעילה המון גנים ההסתדרות כבר יושבת איתם כמה שנים והעסק תקוע כי אין מאיפה לגרד תוספת שכר.
עיריית בני ברק מוציאה כסף מהכיס של העירייה ומשלמת לכן מי שרוצה שישלח לגני עירייה ואז ההורים מרוצים וגם אולי זה יגרום להוסיף סייעות בעירייה במקום בעמותות זה הפתרון היחידי הנראה לעין בתחום שכר הסייעות.
יש גני בנים לעיריית בני ברק?

גיטרה

משתמש סופר מקצוען

משכורת הסייעות עד כה זה עניין שונה לבדיקה.
עיקר הבעיה כרגע מבחינת המוסדות היא שהצהרונים לא מהווים להם הכנסה כלל, נטו הוצאה שלא משולמת להם (ארנונה, חשמל, מים, בלאי). משהו כמו שמישהו יפתח עסק בתוך הבית שלך כש 100% מהרווחים אצלו, אבל לך לא יתן שקל. כרגע להוציא נוסף על זה גם את משכורת הסייעות זה טו מאץ'. הם לא מוכנים. נקודה.

sari11

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
אז הויכוח עכשיו הוא על זה שהגנים לא מסכימים שיעשו אצלם צהרונים, אם מקצצים להם את העודף שנפל להם מהשמיים, אלא אם כן הם יפעילו אותם?

ידוע

משתמש רשום
הבנתי שממחר מתחיל סייענים בצהרון וזה אומר שהצהרונים מחילים לפעול רגיל

האם זה נכון????????

טיגר

משתמש מקצוען
אנחנו קיבלנו הודעה היום ב 12 שהצהרונים חזרו.
מהרגע להרגע!

כמה טוב ה'!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה