נכון. גם אצלינוהיא אמרה שהוא לא קיבל שכר על מה שכן עבד
אם הבנתי נכון,?
נכון. גם אצלינוהיא אמרה שהוא לא קיבל שכר על מה שכן עבד
אם הבנתי נכון,?
המנהלים לא מעוניינים בכך. מבחינתם זה ותשלום שקיבלו עד היום עבור סייעת לחצי יום, לא עד ארבע.מה הבעיה של משרד החינוך לתקצב שכר סייעות עד אחת וחצי כמו שקורה בפועל??
ממש לא. הסבסוד יועבר היישר לגנים במקום דרך גוף שלישי כמו פתחיה.ובמידה והפעלת הצהרון תעבור לגנים ההורים לא יצטרכו לשלם יותר על צהרון?
סייעת לצורך הדוגמא הייתה מקבלת עד עכשיו 7000 ש"ח.מה הבעיה של משרד החינוך לתקצב שכר סייעות עד אחת וחצי כמו שקורה בפועל??
ובמידה והפעלת הצהרון תעבור לגנים ההורים לא יצטרכו לשלם יותר על צהרון?
קראתי שוב את ההודעה הפותחת ונשמע שאת צודקת, לא הבנתי שזהו צהרון שכבר נפתח. עדיין מדובר על ימי עבודה ספורים ממש, עד שמותר היה לפתוח צהרונים ומאחרי החגים כבר התחיל הבלגן.היא אמרה שהוא לא קיבל שכר על מה שכן עבד
אם הבנתי נכון,?
גם אני שמעתי על זה מסייעת בצהרון שיש תקצוב לחוגים לחומרים ליצירות בפועל הם לא נותנים כלום!!צריך להיות חוגים לילדים? מי מקבל? ומי שמקבל כמה חוגים מקבל? ובאיזה רמה?
אני מכירה את הסיפור קצת יותר לעומק.
מתארגן בימים אלו קואליציה שלימה של כל מנהלי התתים והגנים הפרטיים נגד הסיפור הזה.
אחת הטענות העיקריות היא כי מעולם לא נאמר להם כי התשלום שמועבר עבור הסייעת הוא עד לשעה 4, ומבחינתם זה דורש להוציא עכשיו משכורת נוספת.
ככל והסכום שמשרד החינוך מעביר הוא גלובלי ולא שעתי, והמוסד פעיל רק עד שעות הצהריים. לא היה טעם וצורך להכנס לחישוב של על כמה שעות המדובר. זה לא משהו שהתחיל אתמול.אני מתארת לעצמי, (לא יודעת למה... ) ששכר הסייעות הוא שכר מינימום.
חשבון מאוד פשוט, שאפשר לערוך אותו אפילו במחשבון, יכול לפתור את החידה העלומה עבור כמה שעות ביום היה השכר.
איך נשאר כאן מקום לויכוח?
ככל והסכום שמשרד החינוך מעביר הוא גלובלי ולא שעתי, והמוסד פעיל רק עד שעות הצהריים. לא היה טעם וצורך להכנס לחישוב של על כמה שעות המדובר. זה לא משהו שהתחיל אתמול.
ואני אומרת לך מהשטח, מנהלי מוסדות שטענו השבוע שמעולם לא הובהר להם בשום דרך שהיא שהתקציב עבור הסייעות מועבר עבור 8 שעות עבודה.
גלובלי ומשלמים לסייעת שכר שעתי מן הסתם...ככל והסכום שמשרד החינוך מעביר הוא גלובלי ולא שעתי, והמוסד פעיל רק עד שעות הצהריים. לא היה טעם וצורך להכנס לחישוב של על כמה שעות המדובר. זה לא משהו שהתחיל אתמול.
ואני אומרת לך מהשטח, מנהלי מוסדות שטענו השבוע שמעולם לא הובהר להם בשום דרך שהיא שהתקציב עבור הסייעות מועבר עבור 8 שעות עבודה.
בהחלט,לא הבנתי הצהרונים הרי זה דבר חדש יחסית לפני חמש שנים העלו את תקציב העמותות פתאום ולא אמרו להם כלום על מה המתנה הזו? נשמע לי שמשרד החינוך מנסה שוב להתגלח על גבי החרדים. לא מספיק שהתקציב של עמותות הגנים הוא כמעט חצי מהממלכתי עכשיו ינסו לקצץ עוד ?!מי שבוכה על שכר הגננות והסייעות ראוי לו שיבדוק את נתוני העמותות קודם.
להקצין זה תמיד טוב. רק נגיד שהגורם הגדול לשכר הנמוך של הסייעות הוא המדינה שמתקצבת בחסר מטורף. כדאי לבדוק נתונים.בהחלט,
מנהלי העמותות משוועים ללחם,
רק הסייעות יושבות על הקצפת ושובתות חדשים לבקרים כדי להגדיל הכנסות...
גם אני חושבת שצריך לעשות הפגנה או משהו כזהאבל מה עושים ההורים בינתיים? שותקים
חייבים לארגן איזה הפגנה או עצומה א"א להמשיך כך
אצלינו המוסד טוען שהוא לא קשור ולא רצה צהרונים בכלל
הם הביאו מישהו חיצוני שינהל את כל הצהרונים ומפנים אליו את כל הפניות והוא טוען שיש לפנות להנהלה
מצד ההנהלה לא מעוניינים לשמוע ולא להוציא שקל . לא רוצים שלא יהיה צהרון -זה לא קשור אליהם בכלל
חובה למצוא פתרון או להפגין ולעבוד או
לדעתי הסכום שמדובר עליו זעום ממש ,כמה מרוויחים הסייעים? ועוד לשעתיים עבודה -אם היו שואלים את ההורים יש מצב שהיו מוכנים לשלם מכיסם גם ככה בייבי סיטר או להוריד שע' עבודה עולה יותר
אבל מה עושים ההורים בינתיים? שותקים
חייבים לארגן איזה הפגנה או עצומה א"א להמשיך כך
אצלינו המוסד טוען שהוא לא קשור ולא רצה צהרונים בכלל
הם הביאו מישהו חיצוני שינהל את כל הצהרונים ומפנים אליו את כל הפניות והוא טוען שיש לפנות להנהלה
מצד ההנהלה לא מעוניינים לשמוע ולא להוציא שקל . לא רוצים שלא יהיה צהרון -זה לא קשור אליהם בכלל
חובה למצוא פתרון או להפגין ולעבוד או
לדעתי הסכום שמדובר עליו זעום ממש ,כמה מרוויחים הסייעים? ועוד לשעתיים עבודה -אם היו שואלים את ההורים יש מצב שהיו מוכנים לשלם מכיסם גם ככה בייבי סיטר או להוריד שע' עבודה עולה יותר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: