אתם קצת מבלבלים בין כל המושגיםכיום כן - זה כולל פיטורין אך עם תקופת המתנה של 3 חודשים,
ותקופת זמן ללא עבודה זה קשור לפנסיה יותר..
אני הבנתי שבפיטורין זה מידית בהתפטרות זה 90 יום לא?אבטלה מבט"ל יש הבדל בין התפטרות לפיטורין שבמקרה של פיטורין ממתינים 90 יום עד לקבלת אבטלה.
אני אומר שוב, לאחר שהתעסקתי לאחרונה עם זה,תודה לכולם על ההמלצות החמות
אבל אני לא צריך מידע / המלצה מה לעשות אלא איך
כןאני הבנתי שבפיטורין זה מידית בהתפטרות זה 90 יום לא?
מחילה אני ממש אבל ממש לא מבין בדברים האלה!!אתם קצת מבלבלים בין כל המושגים
אבטלה מבט"ל יש הבדל בין התפטרות לפיטורין שבמקרה של פיטורין ממתינים 90 יום עד לקבלת אבטלה.
פיצויים - מה שמופרש בשוטף לקופה שייך לעובד ( 6 או 8.33 אחוז - תלוי בנוהג במקום העבודה )
אם העובד התפטר יכול למשוך ( כדאי או לא זה דיון אחר ) את מה שנצבר בקופה
אם העובד פוטר - במידה והופרש לו 8.33 אז אין מה להשלים לו
אם הופרש רק 6 אחוז לאורך תקופת העבודה, על המעסיק להשלים לו 2.33 אחוז כפול משכורת אחרונה
האם הכותבת את הנ"ל צודקת?עוד כיוון לפצויים - מישהי שלחה לי - צודקת או לא?!
מישהי שלחה לי הודעה כזו - האם היא צודקת ברעיון?
(כמובן כל מקרה לגופו וכו וכו - השאלה אם יש בכלל מה לדון בענין)
במידה ואת מחליטה להשאיר את זה לחיסכון לפנסיה כדאי יהיה למשוך את הכסף של הפיצויים שפטור ממס [שניתן לבצע פעולה כאת רק מיד אחר מעבר העבודה] [שזה באזור ה13500 שח לכל שנת עבודה] ולהפקיד בקופת גמל מכח השיקול הבא -מכיון ואם תמשכי את זה בגיל פרישה מקופת גמל העצמאית שתפתחי לא תצטרכי לשלם מס בכלל אם תמשכי את זה כקצבה בהגיע גיל הפנסיה, משא"כ אם תשאירי את הפיצויים עד גיל פרישה בקרן הפנסיה ותקבלי את הפנסיה בקצבה חודשית תשלמי מס הכנסה כמו כל תלושי השכר [לפי דרגות השכר] שלך וקחי בחשבון שאז לא יהיו הרבה נקודות זיכוי מכיון והילדים כבר מחוץ לבית כך ששיעור המס כנראה יהיה גבוה [תלוי כמובן בגודל הקצבה שתשאר]
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: