דרוש מידע משחק קליקרים בחינם לגמרי!!

m3

משתמש מקצוען
@בשעות הפנאי תודה ענקית !
יש לי בעיה
הזנתי 24 שאלות ועבד פיקס
ואז הוספתי שאלה נוספת וכנראה ששכחתי להגדיר בה טיימר כי כעת נותן לי שהמשחק לא תקין
אני לא מצליחה לפתוח את השאלה הזו לשינוי
נותן לי לשנות רק ב6 השאלות הראשונות שרואים על המסך
מישהו יודע לעזור לי עם זה ?

avinewborn

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai
יש לי בעיה
הזנתי 24 שאלות ועבד פיקס
ואז הוספתי שאלה נוספת וכנראה ששכחתי להגדיר בה טיימר כי כעת נותן לי שהמשחק לא תקין
נראה לי שכן
את יכולה להעלות צילום מסך?

• תודה
Reactions: m3

m3

משתמש מקצוען
הבעיה :
בפלאפונים הכשרים - בחברות סלקום וגולן - לא ניתן להתחבר למספר
איך עוקפים את זה ?

אליש 10

משתמש פעיל
יש לי בעיה
הזנתי 24 שאלות ועבד פיקס
יכול להיות שזה הבעיה שהיה לי וכמעט התייאשתי לגמרי מהמשחק הזה, כמה שאלות ראשונות אני הצלחתי לשנות וגם לשמור את השינויים שעשיתי, כך כמה שאלות עד שאני מגיעה לשאלה אחת מסוימת שכל פעם מחדש היא בעצם בה נמחק לי האפשרות של "לשמור" וניסיתי לעבור לשאלה אחרת אבל ה"לשמור" לא חזר אז כמובן ניסיתי למחוק את השאלה הזו כי כל פעם מחדש היא תקעה אותי, מחקתי אותה אבל אין לי את "הלשמור" ואני לא יכולה לשמור שינויים, סגרתי את המחשב והדלקתי שוב פעם אבל השאלה הזאת נשארה בגלל שלא יכלתי לשמור את השינויים, ואי אפשר להפעיל את המשחק כי בשאלה המדוברת עדיין לא בחרתי תשובה נכונה ועד שהמשחק לא גמור המשחק לא נדלק
אבל בסוף פתחתי משחק חדש ואחרי כל שאלה שמרתי וכך גם אם עוד פעם יהיה לי כזאת שאלה לפחות לא כל המשחק יאבד
וב"ה בסוף הצלחתי והמשחק עובד מצוין:):):)

• תודה
Reactions: m3

m3

משתמש מקצוען
יכול להיות שזה הבעיה שהיה לי וכמעט התייאשתי לגמרי מהמשחק הזה, כמה שאלות ראשונות אני הצלחתי לשנות וגם לשמור את השינויים שעשיתי, כך כמה שאלות עד שאני מגיעה לשאלה אחת מסוימת שכל פעם מחדש היא בעצם בה נמחק לי האפשרות של "לשמור" וניסיתי לעבור לשאלה אחרת אבל ה"לשמור" לא חזר אז כמובן ניסיתי למחוק את השאלה הזו כי כל פעם מחדש היא תקעה אותי, מחקתי אותה אבל אין לי את "הלשמור" ואני לא יכולה לשמור שינויים, סגרתי את המחשב והדלקתי שוב פעם אבל השאלה הזאת נשארה בגלל שלא יכלתי לשמור את השינויים, ואי אפשר להפעיל את המשחק כי בשאלה המדוברת עדיין לא בחרתי תשובה נכונה ועד שהמשחק לא גמור המשחק לא נדלק
אבל בסוף פתחתי משחק חדש ואחרי כל שאלה שמרתי וכך גם אם עוד פעם יהיה לי כזאת שאלה לפחות לא כל המשחק יאבד
וב"ה בסוף הצלחתי והמשחק עובד מצוין:):):)
אני גם שמרתי בלי תשובה נכונה ובגלל שהייתי ממחשב נייד לא נתן לי לגלול למטה ולבצע שינוי
בסוף במייל של השירות לקוחות ענו לי אונליין וסידרו לי את הבעיה ! מדהים!

אני וביתי

משתמש מקצוען

יערי

משתמש מקצוען
יש פתרון איך יופיע שם משתמש ולא המספר?
העלתי קובץ אקסל עדיין רשום המספר
הפתרון הוא לכתוב את המספרים באקסל באופן הזה '052222222
זאת אומרת גרש לפני המספר הראשון בלי מקפים באמצע, כך מופיע המספר בהתחלה, והמקפים לא מפריעים לא את הזיהוי.

this my name

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
זאת אומרת גרש לפני המספר הראשון בלי מקפים באמצע, כך מופיע המספר בהתחלה, והמקפים לא מפריעים לא את הזיהוי.
אפשר להגדיר את השדה כמיקוד.

זזזז

משתמש פעיל
איך רושמים בקובץ אקסל איפה?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה