תלוי בילדיםלאיזה גיל זה מתאים?
בערך מגיל 10,לאיזה גיל זה מתאים?
נכון,מנסיון רב בקטאן, הבסיס פצצה, לא להתחיל מיד עם הרחבות בשום אופן, לקנות את הבסיס, לשחק בו עד שמרגישים תחושת מיצוי מסויימת (כי כולם כבר יודעים את האסטרטגיה והמשחקים די חוזרים על עצמם או מכורים מראש) ואז לקנות הרחבה - מומלת מאוד על 'ערים ואבירים' - מוסיף המון קושי ואסטרטגיה והופך את המשחק להרבה יותר דינמי ומעניין
בגיל עשר כבר יכולים לשחק בקטאן הרגיל. אמנם גם הגו'ניור נחמד, אבל כנראה ימצו אותו מהר יותר. הייתי קונה את הרגיל.לילדים בגיל 10, לא שיחקו אף פעם בקטאן, כדאי לקנות ג'וניור?, או את הבסיס הרגיל..?
אני חוששת שהבסיס הרגיל יהיה להם כבד מידי ההוראות.
אני עצמי לא מכירה ולא יודעת...
תודה.בגיל עשר כבר יכולים לשחק בקטאן הרגיל. אמנם גם הגו'ניור נחמד, אבל כנראה ימצו אותו מהר יותר. הייתי קונה את הרגיל.
זה משחק שלוקח זמן לקלוט את כל הכללים שלו.אני חוששת שהבסיס הרגיל יהיה להם כבד מידי ההוראות.
אם מישהו בכלל לא מכיר קטאן, עדיף להתחיל רק מהבסיס ולראות אם בכלל נהנים מסגנון המשחק.אני חושב שכן כדאי לקנות הרחבה כי זה הרבה יותר מאתגר
ומקסימום תמיד אפשר לשחק רק ברגיל
הג'וניור כבר לא יספק בגיל הזה, ולגבי החשש שיהיה כבד, אפשר לשחק קצת עם הכללים כדי להקל, ולהחמיר בהדרגהלילדים בגיל 10, לא שיחקו אף פעם בקטאן, כדאי לקנות ג'וניור?, או את הבסיס הרגיל..?
אני חוששת שהבסיס הרגיל יהיה להם כבד מידי ההוראות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: