משחק סתמי ביותר- לא מייצר יותר מדי עניין ואין בו מספיק כרטיסים.תודה @נעמישרה !
עזרת לי מאד!!
רק כדי להבין-
כשנבחרה העיצה הטובה ביותר, מה עושים בדיוק עם כרטיס התמונה הנבחר? מורידים לערימה אחרת? מעבירים לחבר?
תודה,משחק סתמי ביותר- לא מייצר יותר מדי עניין ואין בו מספיק כרטיסים.
לא ממליצה.
אני קניתי אותו לילדי בדיוק למטרה זו ואני לא חושבת שיש בו מספיק "בשר" בשביל זה.תודה,
לא מתכוונת לקנות.
מנסה להשתמש בעקרונות שלו לחידוד העבודה על הכרה וזיהוי רגשות.
מה חסר בו?אני קניתי אותו לילדי בדיוק למטרה זו ואני לא חושבת שיש בו מספיק "בשר" בשביל זה.
הוא דל ולא ממצה.
לא כל הציורים מתאימים להבעת רגש כלשהו ואז מתקבלות תשובות די מאולצות וגם אין הרבה.מה חסר בו?
תוכלי לפרט יותר?
כי העקרון כן נראה לי נכון ומותאם.
אבל הציורים לפי הבנתי אמורים לשמש למתן עיצות, לא?לא כל הציורים מתאימים להבעת רגש כלשהו ואז מתקבלות תשובות די מאולצות וגם אין הרבה.
המסלול ממש קצר יחסית למשחק שמותאם ליותר מ-2 משתתפים.
ותאמיני לי, אנחנו משפחה ורבלית למדי
אם תרצי אני יכולה להשאיל לך אותו ותביני לבד.
צודקתאבל הציורים לפי הבנתי אמורים לשמש למתן עיצות, לא?
מעבירים לחברתודה @נעמישרה !
עזרת לי מאד!!
רק כדי להבין-
כשנבחרה העיצה הטובה ביותר, מה עושים בדיוק עם כרטיס התמונה הנבחר? מורידים לערימה אחרת? מעבירים לחבר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: