משחקים לC2 עזרה

מביטה

משתמש פעיל
אם יש לי פלאפון C2 כשר יש אפשרות למשחקים?
כלומר, הורדתי כאן באחד האשכולות משחקים וערכת נושא לC2 והעתקתי לכרטיס שנמצא בתוך הפלאפון(הכרטיס לא חסום לי) איך אני נכנסת למשחקים? ולערכת נושא?

איש אחד הלך

משתמש סופר מקצוען
כלומר, הורדתי כאן באחד האשכולות משחקים וערכת נושא לC2 והעתקתי לכרטיס שנמצא בתוך הפלאפון(הכרטיס לא חסום לי) איך אני נכנסת למשחקים? ולערכת נושא?
יש אופציה להכנס לקבצים?

מביטה

משתמש פעיל
משהו מפה עזר ל י להכניס אפשרות של נגן דרך אנשי קשר, אבל משם מביא אותי רק לנגן, אין אופציה של יישומים בתפריט.

איש אחד הלך

משתמש סופר מקצוען
על זה נאמר שכוייח!
עכשיו מצאתי את מה שעובד לC2..

מביטה

משתמש פעיל
ו
עכשיו מצאתי את מה שעובד לC2..
ואו! תודה ענקית!
אבל קיצור לנגן יש לי כבר, ולתמונות זה דרך בחירת תמונה לאיש קשר. תודה בכל אופן.

מביטה

משתמש פעיל
c2 אפשר לשלוח לפלאפון ג"כ קבצים דרך הבלוטוס וזה מגיע אוטומטית לתיקיה "קבצים שהתקבלו"
אחרי השליחה צריך לעשות איש קשר חדש כמו במדריך אבל צריך לכתוב שם file:/c:/predefgallery וזה מוביל לגלריה ששם יהיה אפשר לפתוח תמונות ושירים אבל לא משחקים (העתקה משם)
ערכת נושא גם כן לא פתח.

איש אחד הלך

משתמש סופר מקצוען
c2 אפשר לשלוח לפלאפון ג"כ קבצים דרך הבלוטוס וזה מגיע אוטומטית לתיקיה "קבצים שהתקבלו"
אחרי השליחה צריך לעשות איש קשר חדש כמו במדריך אבל צריך לכתוב שם file:/c:/predefgallery וזה מוביל לגלריה ששם יהיה אפשר לפתוח תמונות ושירים אבל לא משחקים (העתקה משם)
ערכת נושא גם כן לא פתח.
אין לי ניסיון עם כשרים
סליחה

החסידים

משתמש מקצוען
אשמח אם תשלחו לי את המשחקים למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> תודה רבה!!

החסידים

משתמש מקצוען
avrumdd ג'ימל וכו'

מביטה

משתמש פעיל
תערוך חיפוש על משחקים לנוקיה בפרוג ותמצא לבד. בהצלחה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה