עובדים על זה, בהמשך בעז"ה.@חזקי רייך
תודה רבה נהנינו מאד במשחק.
יש אפשרות במחשב לדעת מה המיקום במשחק (מקביל ללחיצה על מקש 8)?
זה יהיה נחמד לדעת כמה שאלות היו בסה"כ במשחק כך כל אחד יכול לדעת על כמה שאלות הוא הצליח לענות.
וגם כמה משתתפים היו במשחק, כך שגם אם אנחנו במקום קרוב ל-100, אם זה מתוך 300 לדוגמא זה מעודד...
כן, בטח. בקבוצת הווצאפ או במייל. הפרטים בחתימה.@חזקי רייך. האם אפשר לקבל עדכון במייל כשיש שוב משחק?? ראיתי את הפרסום רק כשהמשחק הסתיים.
אני נכנסתי בשעה 21:22רשום לי משחק בתפוסה מלאה, יש טעם לנסות עדיין או שנגמר עוד מעט?
יש לזה פתרוןיש בעיה במחשב שלי נפתחת לי השאלה למטה בזמן שעוד יש 10 שניות לחות מהשאלה הקודמתצפה בקובץ המצורף 827160
זה כי יש דיליי של כמה שניות עד שהוידאו מופיע.יש בעיה במחשב שלי נפתחת לי השאלה למטה בזמן שעוד יש 10 שניות לחות מהשאלה הקודמת
לנו יש נטפרי ועבד מעולה.@במבונה היה פתוח לכם בנתיב?
איך אפשר לקבל עדכון במייל?@חזקי רייך. האם אפשר לקבל עדכון במייל כשיש שוב משחק?? ראיתי את הפרסום רק כשהמשחק הסתיים.
בחתימה שליאיך אפשר לקבל עדכון במייל?
לא האחרון, אלא מתוך משחק שהיה לפני חנוכה.מהמשחק האחרון כמובן. השלב שבו היה
המקום העשירי ההדר שבהדר
מתי יש?
ישששששששששששששש תודהאתם הראשונים לדעת:
מחר ב 21 משחק הרצה,
לכבוד פתית השלג הלבנים
הודעה במייל עם פרטים נשלח בערב.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: