בישראל אבל לא בעולםסוג דם הנפוץ ביותר הוא A
לא ראית את עצמך בטבלאות?אני לא הייתי כתובה בניקוד בכלל
היו פעמים (בהתחלה שהיית מהגבוהים ולא הייתי כתובה שם... והיו כתובים כאלה עם יקוד פחות ממני....)
וגם עכשיו בסוף אני לא רשומה...
אני על משתמש אוריה...
וממש ממש נהנתי!!
היה מושלם!
תודה רבה!היה כייף!!
תודה!!
מחכים לפעם הבאה!!!
בהתחלה בין הגבוהיםלא ראית את עצמך בטבלאות?
כמה נקודות היו לך?
האמת היא שיצא לי לקרוא שהעין לא בדיוק לא גודלת, אלא גודלת מעט.
לאחרונה ממש נתקלתי במידע הזה. תינוק נולד כשהעין שלו היא בגודל של 75% מהגודל הסופי. היא כמעט לא גדלה, בכל אופן, ביחס לגוף.האמת היא שיצא לי לקרוא שהעין לא בדיוק לא גודלת, אלא גודלת מעט.
בהתחלה גודל העין הוא כשבעים וחמישה אחוזים ובהמשך גדלה עוד קצת עד לגודלה הסופי.
כמעט לא גדלה...לאחרונה ממש נתקלתי במידע הזה. תינוק נולד כשהעין שלו היא בגודל של 75% מהגודל הסופי. היא כמעט לא גדלה, בכל אופן, ביחס לגוף.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: