אין כזה דבר אדם שרוצה למכור מוצרנו...
כמו:
יצחק אלחנן
משה חיים
יוסף חיים
חיים שאול
חסר???
לי גנבו לפני כמה חודשיםעכשיו פותחת את האתר של יד 2, 5 מודעות ברצף, מוכרות עגלות בוגבו בי,בבני ברק עם אפשרות איסוף לכמה ערים, נראות במצב מצוין והמחיר עליהן פחות מ3000 ש"ח, ונראה שהעגלות פורסמו על ידי אותו אדם, לא מריח לכם חשוד? כמו למשל האפשרות שאלו עגלות גנובות? כי לא עולה לי סיבה אחרת...
צפה בקובץ המצורף 948811
אני שמעתי עליו הוא קונה מחילונים שמוכרים אותם אחרי שימוש של בערך שנה ואח"כ הוא מוכר אותם, אני יודעת כאלה שקנו ממנו וזה מאוד שווה, אחת אמרה לי שקנתה ממש מצב חדש כולל אמבטיה ב3000 ש"ח!עכשיו פותחת את האתר של יד 2, 5 מודעות ברצף, מוכרות עגלות בוגבו בי,בבני ברק עם אפשרות איסוף לכמה ערים, נראות במצב מצוין והמחיר עליהן פחות מ3000 ש"ח, ונראה שהעגלות פורסמו על ידי אותו אדם, לא מריח לכם חשוד? כמו למשל האפשרות שאלו עגלות גנובות? כי לא עולה לי סיבה אחרת...
צפה בקובץ המצורף 948811
לא יודעת זה חשודאני שמעתי עליו הוא קונה מחילונים שמוכרים אותם אחרי שימוש של בערך שנה ואח"כ הוא מוכר אותם, אני יודעת כאלה שקנו ממנו וזה מאוד שווה, אחת אמרה לי שקנתה ממש מצב חדש כולל אמבטיה ב3000 ש"ח!
נו ומה אכפת לך לקנות כך אם זה זול וחדשלא יודעת זה חשוד
הוא כנראה פשוט עושה מיקס של עגלות ומשנה גגונים ואמבטיות
ומבלבל את כל מי שמחפש את העגלה שלו.
לא נשמע טוב...
זה כבר סוג סיפור שני ששומעים עליו מקודם קונה מחניות שמשכירותאני שמעתי עליו הוא קונה מחילונים שמוכרים אותם אחרי שימוש של בערך שנה ואח"כ הוא מוכר אותם, אני יודעת כאלה שקנו ממנו וזה מאוד שווה, אחת אמרה לי שקנתה ממש מצב חדש כולל אמבטיה ב3000 ש"ח!
סתם כי לא כיף לקנות מגנב שזה יגרום לעוד גל גנבותנו ומה אכפת לך לקנות כך אם זה זול וחדש
עגליס משכירה עגלותנשמע לא אמין במיוחד.
מעולם לא שמעתי על חנויות שמשכירות עגלות... ולא על אנשים ששוכרים עגלות לכמה חודשים..
מעניין לא מופיע באתר שלהםעגליס משכירה עגלות
עדיף כבר לארגן לו איזה מסיבה קטנה לפני...אולי כדאי שכולנו ניכנס ליד 2 ונדווח על המודעה
פשוט לעקוב אחריו אולי הוא מתחזה לדתי וצריך לדווח ע"כ למשטרה? אני יודעת אחת שקנתה כבר לפני שנה וחצי גם אז היה מכת גניבות?עדיף כבר לארגן לו איזה מסיבה קטנה לפני...
התכוונתי שעם רוצים לבדוק אותו באמת צריך לדווח לעיתונאי וכדו' ולהפיל אותו בפחפשוט לעקוב אחריו אולי הוא מתחזה לדתי וצריך לדווח ע"כ למשטרה? אני יודעת אחת שקנתה כבר לפני שנה וחצי גם אז היה מכת גניבות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: