למה לא להשתמש בLAUBWERK/לייצא לפרוקסי.....בהחלט אפשר להוציא מסקטשאפ צמחיה ריאליסטית
הבעיה הוא שברגע שמתחילים לעבוד עם אובייקטים מלאים בפוליגנים
זה מכביד על התוכנה (אפילו עם מחשב חזק)
כך שהרבה פעמים זה פשוט החלטה - לוותר על צמחיה 3D, לעבוד עם PNG וכו...
אני בדיוק עכשיו באמצע לעבוד על גינה עבור לקוח - בעז"ה אני אעלה אותה
ד"א בהדמיה הזאת - רוב הצמחיה עשיתי בפוטושופ (ויש לי שם הרבה מה ללמוד )
יש LAUBWERK בסיסי בחינם, שווה לקנות חבילה גדולה יותר, משדרג את ההדמיות.למה לא להשתמש בLAUBWERK/לייצא לפרוקסי.....
למה כשאני עושה פרוקסי הרנדר לא קולט אותו או מרנדר אותו במקום הלא נכון?זה בפרוקסי:
את מתכוונת שהאלמנט מאבד את החומרים?למה כשאני עושה פרוקסי הרנדר לא קולט אותו או מרנדר אותו במקום הלא נכון?
אם הבניין הזה הוא פרי דימיונך, אתה תגיע רחוק מאד.כשהייתי בחור בישיבה... לפעמים הייתי מצייר לעצמי בניינים, בתים וכו בתוך המחברות שלי
הרבה זמן שמתחשק לי למדל אותם
הנה - סוף סוף מצאתי זמן ובחרתי אחד
צירפתי גם את הציור - תמונה גרועה, סורי
תיהנו, תאירו, תגיבו...
ואם יש לכם סתם הדמיות מעניינות, אולי פרויקט ישן שיכול לעניין כאן את הציבור
תעלו אותם!
זה עשית בלומיון?...וזה מה שקורה כשמזניחים פרויקט...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: