שימו פס-טה
משתמש פעיל
קיבלתי הצעה כזו
אני ישמח לעזרה
אני ישמח לעזרה
אני רוצה בעיקר לפוטושופ עבודה רצופה@שימו פס-טה
לא בהכרח שיש צורך במחשב במחיר הזה, יתכן מאוד שיספיק מחשב בכ+1500 ש"ח פחות.
תלוי בצורך שלכם ובשימוש שלכם. אם זה למתחילים לדעתי חבל לקנות במחיר הזה.
באופן כללי, תמקדו יותר את השאלה... מה בדיוק אתם רוצים לדעת?
במפרט הנ"ל תקבלו מחשב שמתאים לצרכים אלו, וגם המחיר המוצע הוא מחיר הוגן.אני רוצה בעיקר לפוטושופ עבודה רצופה
אני חייבת מהירות ושיחזיק לי לאורך זמן
אמרו לי בלימודים שאני צריכה I7במפרט הנ"ל תקבלו מחשב שמתאים לצרכים אלו, וגם המחיר המוצע הוא מחיר הוגן.
אך כמו שכתבתי, אפשר לדעתי לשנות מעט את המפרט ולהוריד/לשנות מרכיבים בכדי שהוא יצא זול יותר (אם אתם רוצים שיהיה זול..) ועדיין תואם לצרכים שלכם, כיוון שזה מחיר טוב למפרט הזה אני מציע שתבקשו ממי שנתן לכם את ההצעה שיתן הצעה למחשב מעט זול יותר, מעבד I5, דיסקים קטנים יותר פחות RAMוכו' וזה עדיין יהיה מחשב טוב ומהיר.
לוח ג'יגהבייט. קירור אנרמקס. SSD- קרושיאל.חסר המון פרטים
איזה לוח? איזה קירור ?
איזה SSD?
זה עדיין לא אומר הרבה צריך דגמים ונפחים כי לכל חברה יש את המוצרים היותר ופחות טוביםלוח ג'יגהבייט. קירור אנרמקס. SSD- קרושיאל.
לא נותן לשלוחזה עדיין לא אומר הרבה צריך דגמים ונפחים כי לכל חברה יש את המוצרים היותר ופחות טובים
לייעוץ והצעת מחיר ניתן ליצור קשר
tod5585 בגימייל
כןלא נותן לשלוח
זה המייל?
שלחתיכן
tod5585 בגימייל
לא משנה הT בגדול או קטן
אשמח אם אוכל, מה בדיוק ההתלבטות/ספקות/שאלות שלכם?@shraga0 תוכל לעזור לי?
שלחתי לכם הודעה פרטית (משתמש שאינו פרימיום יכול להגיב להודעה שנשלחה אליו?)אפשר באישי או במייל
ממש תודה
כן בהחלט(משתמש שאינו פרימיום יכול להגיב להודעה שנשלחה אליו?)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: