סלט בורגול קליל:
מכינים בורגול. אני אוהבת להשתמש בג'ריש כי זה יותר מהר מבורגול. בעיקרון אפשר גם קוסקוס.
מוסיפים ירקות חתוכים לסלט לפי מה שהילדים אוהבים. פטרוזיליה ובצל ירוק מאוד משדרגים.
מוסיפים בשביל חלבון חומוס שלם משימורים- לילדים מתחת גיל 5 אני מועכת אותם קודם.
מתבלים הכל לפי הטעם: מלח, פלפל, אבקת שום, לימון, חומץ בלסמי אם יש, שמן זית.
קרטוצ'קעס:
מכניסים לתנור תפ"וא חתוכים לשתיים עם שמן זית ומלח. לגרסה פחות בריאה ויותר טעימה מוסיפים בדקות האחרונות גבנ"צ וחמאה במקום שמן זית. אפשר גם עם בטטה.
מוסיפים בצלחת נפרדת גבינה מתובלת בפפריקה ואבקת שום, או עם בצל ירוק עם מקלות מירקות כדי לטבול בגבינה, בשביל חלבון וירק.
פסטה משוחזרת:
מחממים חמאה במחבת. מוסיפים פסטה מוכנה, תבלין לפיצה ואורגנו, פלפל ומלח. מערבבים כמה דקות עד שהפסטה מתחממת. לפעמים אני מוסיפה ביצים לחלבון וזה יוצא פסטה מעורבבת עם חביתה מקושקשת.
מכינים בורגול. אני אוהבת להשתמש בג'ריש כי זה יותר מהר מבורגול. בעיקרון אפשר גם קוסקוס.
מוסיפים ירקות חתוכים לסלט לפי מה שהילדים אוהבים. פטרוזיליה ובצל ירוק מאוד משדרגים.
מוסיפים בשביל חלבון חומוס שלם משימורים- לילדים מתחת גיל 5 אני מועכת אותם קודם.
מתבלים הכל לפי הטעם: מלח, פלפל, אבקת שום, לימון, חומץ בלסמי אם יש, שמן זית.
קרטוצ'קעס:
מכניסים לתנור תפ"וא חתוכים לשתיים עם שמן זית ומלח. לגרסה פחות בריאה ויותר טעימה מוסיפים בדקות האחרונות גבנ"צ וחמאה במקום שמן זית. אפשר גם עם בטטה.
מוסיפים בצלחת נפרדת גבינה מתובלת בפפריקה ואבקת שום, או עם בצל ירוק עם מקלות מירקות כדי לטבול בגבינה, בשביל חלבון וירק.
פסטה משוחזרת:
מחממים חמאה במחבת. מוסיפים פסטה מוכנה, תבלין לפיצה ואורגנו, פלפל ומלח. מערבבים כמה דקות עד שהפסטה מתחממת. לפעמים אני מוסיפה ביצים לחלבון וזה יוצא פסטה מעורבבת עם חביתה מקושקשת.