איך מכינים פסטה ברוטב אדום בחצי מהזמן וחצי מהעבודה?
מבשלים אותם יחד!!
פטנט מושלם לחיסכון בזמן ואנרגיה
שמי בסיר מעט שמן, פסטה, (לא מבושלת, ללא מים.)
שופכים רסק עגבניות. תבלינים. בצל מטוגן אם ממש בא לכן להשקיע
מערבבים דקה שתיים על האש
מוסיפים מים רותחים עד מעט יותר מגובה הפסטה
מרתיחים ומבשלים עד שהמים נספגים/מתאדים
אחרי הרתיחה על אש נמוכה שהתחתית לא תישרף ולערבב מידי פעם.
מי שאוהבת פסטה עסיסית מאוד שתוסיף עוד מים ותיתן עוד זמן על האש, אני עושה את זה גם במחיר שהתחתית טיפה נשרפת... זה טעים!!!
ניתן להוסיף בגמר הבישול גבינצ ולתת לשבת בסיר סגור חמש דקות.
מושלם לעוד רגע הילדים חוזרים...
מבשלים אותם יחד!!
פטנט מושלם לחיסכון בזמן ואנרגיה
שמי בסיר מעט שמן, פסטה, (לא מבושלת, ללא מים.)
שופכים רסק עגבניות. תבלינים. בצל מטוגן אם ממש בא לכן להשקיע
מערבבים דקה שתיים על האש
מוסיפים מים רותחים עד מעט יותר מגובה הפסטה
מרתיחים ומבשלים עד שהמים נספגים/מתאדים
אחרי הרתיחה על אש נמוכה שהתחתית לא תישרף ולערבב מידי פעם.
מי שאוהבת פסטה עסיסית מאוד שתוסיף עוד מים ותיתן עוד זמן על האש, אני עושה את זה גם במחיר שהתחתית טיפה נשרפת... זה טעים!!!
ניתן להוסיף בגמר הבישול גבינצ ולתת לשבת בסיר סגור חמש דקות.
מושלם לעוד רגע הילדים חוזרים...