והכי יקר...הכי טוב להזמין מונית באפליקציית BOLT
ישר כחיש רכבת
ויתכן שיהיו איתך בטיסה יהודים נוספים שהתארגנו עם הסעה כלשהי ותוכל להצטרף אליהם.MÁV-START új ELVIRA online jegyvásárlás
jegy.mav.hu
ישר כחאו לנסוע באוטובוס
לוקחים את המונית להלוך ושוב כולל המתנה ארוכה, לא עולה יותר כסףוהכי יקר...
המחיר בין 800 ל1000 ש"ח.
לא חושבוהכי יקר...
המחיר בין 800 ל1000 ש"ח.
לקרסטיר?אנחנו הזמנו הסעה, הלוך חזור כולל המתנה
זה ודאי עלה כמה אלפי שקלים, לא?נחתנו בבודפשט, ולקחנו משם הסעה לקערסטיר הלוך חזור כולל המתנה, מה הבעיה?
הלוך חזור לקרעסטיר? כי אני בררתי אז שמעתי שזה 200 דולר לדרךסביבות 800, 7 נפשות, אך יש גם באזור 600, תלוי כמה נפשות
ממש לא.זה ודאי עלה כמה אלפי שקלים, לא?
בערך במחיר הזה. כמדומני ש200 דולר זה לא אלפי שקלים.הלוך חזור לקרעסטיר? כי אני בררתי אז שמעתי שזה 200 דולר לדרך
כך הופיע לי באפליקציה:לא חושב
עלה לי מהעיר לשדה כ 90 שקל
לא חושב שבכיוון ההפוך זה יקפוץ במאות אחוזים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: