היונה לבנה
משתמש מקצוען
מידע שימושי - הסרטות של משאיות שמחה
אשמח שיעלו לפה קישורים/הסרטות ממשאיות השמחה אפילו קצרות.....
www.prog.co.il
אויש נוו השאלה באיזה גילאים הילדים. הפיצים שלי(6,4,1.5) כבר כמה לילות הולכים לישון בשעות הזויות וכן, רציתי להשכיב אותם היום מוקדם יחסית (8) והמשאית ממש הפריעה והעירה את התינוק שער עד עכשיו...תשימו עד 10 תריסים
שעה וחצי
כן
בשמונה וחצי במיטה בחול המועד זה דבר הזוי מבחינתי
אני לא נכנסת לשאלה
אבל כן טיפלה התחשבות
כל עיריה משלמת ע"כ מליונים!!בכסף הזה זה מספיק בדיוק לשתי שקל בהכל בשקל לכל משפחה
רוצים?
נכוןכל עיריה משלמת ע"כ מליונים!!
(עירית ירושלים פירסמה שהקצתה לכך כמה מליונים)
2 משאיות כל יום בוקר וערב כפול 5 ימים.... תעשי את החשבון.
דרוש מידע - משאיות השמחה - בעד / נגד
סתם קוטרים הם יקטרו על כל דבר, עכשיו מצאו סיבה. פעם אחרת ימצאו סיבה אחרת אתה מכיר אותם? אולי יש להם ילדים קטנים שלא הולכים לישון בגלל זה? אולי התינוק שלהם מתעורר בקלות מהרמקולים הצווחים הללו? אולי הם אנשים מבוגרים והרעש מפריע להם? אני באופן אישי אוהבת את זה, אבל דנה בהחלט לכף זכות את מי שזה...www.prog.co.il
ומה כל שנה?כן! מעצבן אותי שכל דקה מישהו קובע לי איזה "מוזיקה" (אם אפשר לקרוא לרעש הזה ככה...) לשמוע עכשיו. פעם משאית שמחה, פעם השכנים ממול שהחליטו לשמח את כל הרחוב ולשים בוקסה ענקית בחלון, פעם כנר נחמד שחפר במוצ"ש עד 2 בלילה, והגרוע מכל "מרפסת בית השואבה"...
וזה עוד בלי לדבר על השעה המאוחרת והילדים שמתעוררים.
די! מי שרוצה לשמוח שישמיע לעצמו מוזיקה שהוא אוהב בתוך הבית (בווליום סביר עם חלונות סגורים) וירקוד עד כלות הנפש.
מה שקורה בפועל הוא שאלפים מתגודדים ליד המשאיות,אבל המטרה היא הפוכה לא שכל תושבי העיר יצאו לחנויות אלא שישארו בבית!!!
לבינתיים המשאית מובילה...לבינתיים ה'בעד' מוביל..
אתמול הייתי הכי בעד בעולם.
לא כל אחד גר ליד בית כנסת/ ישיבה/ אולם.ומה כל שנה?
אני אישית בעד, אבל אני מבין את כל אלו שהם נגד המשאיות.אתמול הייתי הכי בעד בעולם.
היום כשזה העיר לי את הילדים תשערו לבד מהי התשובה..
רוב הקהל בעד רק תעשו זאת בשעות הגיוניות: 10-1 ו4.3-6.3.
מעבר לזה זה פשוט גובל בגזל שינה ובפגיעה בהורים לילדים קטנים.
רחמיםםםם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: