נראה שיצרו אותה במיוחד גם עם מצב שבת... רב הדיגיטליות צריך ללחוץ בכל הפעלהזה לא נכון
המשאבה שהעליתי למעלה של CLINICARE היא דיגיטלית ומיועדת לשימוש גם בשבת (לא ניסיתי, אבל יש הוראות)
נראה שיצרו אותה במיוחד גם עם מצב שבת... רב הדיגיטליות צריך ללחוץ בכל הפעלהזה לא נכון
המשאבה שהעליתי למעלה של CLINICARE היא דיגיטלית ומיועדת לשימוש גם בשבת (לא ניסיתי, אבל יש הוראות)
נראה שיצרו אותה במיוחד גם עם מצב שבת... רב הדיגיטליות צריך ללחוץ בכל הפעלה
הדיגיטליות הרגילות שלהן שרוצים לחבר אותם לשעון שבת חיצוני- לא עובדות בשבתהמשאבה שהעליתי למעלה של CLINICARE היא דיגיטלית ומיועדת לשימוש גם בשבת (לא ניסיתי, אבל יש הוראות)
עצם פעולת השאיבה אסורה בשבת.משאבה עם "אישור הלכתי לשימוש בשבת" הוא גורף? או במקרה ספציפי שהרב מתיר?
תודה על המידע! לא הייתי חושבת לבדוק אותה...אני רכשתי משאבה של ARDO דיגיטלית מצוינת!! מחברת לשעון שבת ומכוונת לפי הצורך...
מכונה שקטה מאוד! תוצרת שוויצרית!
אני ממש נהנית ממנה!
לא הבנתי למה התכוונת-לא הייתי חושבת לבדוק אותה...תודה על המידע! לא הייתי חושבת לבדוק אותה...
לא, התכוונתי שאם אני רואה משאבה דיגיטלית אני מניחה מראש שהיא לא תידלק, ובזכותך אני רואה שלמשל זאת כן אפשריתלא הבנתי למה התכוונת-לא הייתי חושבת לבדוק אותה...
אף אחד לא מכריח...
דברי איתי 0548424740כן אני אשמח!
אני שאלתי כמה רבנים, לגבי תינוק קטןלי רב אמר שמלכתחילה הכי טוב לשאוב ישירות לכיור...
מדלהיש למישהי ניסיון מוצלח?
באיזה גמח יש את המשאבה של CLINICARE? תודההשאלתי מגמ"ח משאבה של CLINICARE.
מיועדת לשימוש גם בשבת.
אני משתמשת רק ביום חול והיא מעולה. לא יודעת בקשר לשבת.
אפשר לשאוב דו"צ
צפה בקובץ המצורף 1290915
אני לקחתי באשדודבאיזה גמח יש את המשאבה של CLINICARE? תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: