לא ידעתי שיש להם מכנית, תודהיש למדלה משאבה מכנית ברמה של הדיגיטלית של בתי החולים
מעולה לשימוש בשבת ובאופן כללי
יש גמ"ח עם כמה סניפים בארץ שיש להם את זה
מה זה מכנית,יש למדלה משאבה מכנית ברמה של הדיגיטלית של בתי החולים
מעולה לשימוש בשבת ובאופן כללי
יש גמ"ח עם כמה סניפים בארץ שיש להם את זה
אני מכוונת למכנית חשמלית, כלומר שהכפתור לא מופעל בלחיצה אלא למשל בסיבוב, ואז הוא נשאר על מצב הפעלה וכשהשעון שבת נדלק זה מופעל אוטומטיתמה זה מכנית,
ידנית כאילו?
לא ממש לא ידנית !!מה זה מכנית,
ידנית כאילו?
לפני כן כדאי לשאול רב,כדאי לדאוג שיהיה גם משאבה ידנית, מנסיון עגום של תקע שיצא מהחשמל
medela pump in styleיש למישהי ניסיון מוצלח?
כן אני אשמח!medela pump in style
מכנית מצויינת
בירושלים אני יכולה להפנות אותך לגמח
כמו החדשה של אמדה...יש ל-clinicare (ספקטרה) משאבות חשמליות מכניות שעובדות מצוין עם שעון שבת.
החדשות שלהם הדיגיטליות כבר לא טובות לשעון שבת.
לא, הדיגיטליות כשהשעון שבת מדליק אותן הן לא נדלקות צריך ללחוץ על כפתורכל משאבה חשמלית את יכולה לחבר לשעון שבת שתעבוד בזמנים מסוימים
בשביל זה לוקחים מכנית והכפתור שלה מסובב כל השבת על מצד דולק וזה פצצהVCGHה ה
הבעיה היא המשאבה עצמה לא השעון... אם זה לא כפתור מכני שמסובב מראש המשאבה לא תידלק גם אם השעון נדלק...בכל אלו שניסיתי או שמעתי לפחות. האמדה הישנה טובה, אבל היו לי בה הרבה תקלות גם אחרי החלפה...
את מדברת על משאבה מכנית אם אני מבינה נכוןאני שמה שעון תקע ומחברת לו את המשאבה
אפשר להשיג אמדה מהדגם המכני גם ב'דין דיאגנוסטיקה' דרך השירות לקוחות. לי היא הייתה מצוינת מבחינת שאיבה, אבל היו לי בה תקלות חוזרות...מבחינת מחיר לקנות דרכם לא הבדל גדול מדרך מאוחדת.המשאבות של יד-שרה בינוניות ומטה
'אמדה' - המכנית שלהם היא משאבה ממש מוצלחת ומעולה, הבעיה שהפסיקו לייצר אותה ועברו לדיגיטלית שלא מתאימה לשבת (אם כי שמעתי שבקופ"ח מאוחדת (אם אני לא טועה...) עדיין מוכרים אותה)
'מדלה' - פאמפ אין סטייל - זו המילה האחרונה בתחום המשאבות הביתיות (אפי' שאני אהבתי יותר את ה'אמדה'), קצת יקרה, מתאימה לשעון שבת.
זה לא נכוןלא, הדיגיטליות כשהשעון שבת מדליק אותן הן לא נדלקות צריך ללחוץ על כפתור
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: