איזה סוג? אמדה?אני יודעת שבבית מרקחת במאוחדת הם שמים בתצוגה שם משאבה לשבת בהנחה. שווה ללכת.
מכירה גמח כזה בירושלים?השאלתי מגמ"ח משאבה של CLINICARE.
מיועדת לשימוש גם בשבת.
אני משתמשת רק ביום חול והיא מעולה. לא יודעת בקשר לשבת.
אפשר לשאוב דו"צ
צפה בקובץ המצורף 1290915
קודם לשאול אם בכלל מותר לשאוב שלא לאיבוד.כדאי לשאול רב אם החלב מותר בשימוש...
למה להדליק ולכבות אם יש מכשיר שפועל אוטומטית?קודם לשאול אם בכלל מותר לשאוב שלא לאיבוד.
אם זה פיקוח נפש אם כן אפשר לשאוב עם משאבה חשמלית בלי שום שעון.
לא, אני לא משם.מכירה גמח כזה בירושלים?
הבעיה היא המשאבה עצמה לא השעון... אם זה לא כפתור מכני שמסובב מראש המשאבה לא תידלק גם אם השעון נדלק...בכל אלו שניסיתי או שמעתי לפחות. האמדה הישנה טובה, אבל היו לי בה הרבה תקלות גם אחרי החלפה...יש שעון שבת דיגטלי
אם שמונה אופציות של הדלקה וכיבוי
ואפשר כך לכוין על שמונה פעמים שאיבה בשבת
ואיך לשאוב וכו' כל הפרטים ההלכתיים שישאלו את הרב שלהם
וזה אופציה די טובה פשוט אין רעש להרבה זמן אלא כל פעם לערך של 10 דקות עד שנגמר מה לשאוב
תודה! זה דו צדדי?גם כששואבים לאיבוד, רוצים לעיתים שזו תהיה משאבה חשמלית דו"צ.
(דמיינו שאיבה מלאה כל 3 שעות... לא תענוג גדול עם משאבה ידנית...)
לגבי השימוש בחלב, אני שאלתי ועניתי שכשאר זה המזון שהתינוק ניזון ממנו ואין לי במלאי (שאוב מראש, קפוא וכדו') - מותר להשתמש ואין צורך להביא תמ"ל ובמקרה ויש במלאי או שהתינוק ניזון בדרך קבע גם מתמ"ל - צריך לאבד.
לא להסתמך על זה!
כדאי לברר את הלכה בעניינכם.
משאבה שמתחברת מעולה לשעון שבת - מילי של יד שרה.
צריך לשים לב להדליק את המשאבה כל פעם ל-1.4 שעה ולא ל1.2 שעה כי אחרי 1.2 שעה היא נכבית מעצמה והשעון לא מדליק אותה שוב. (ז"א אם היא נכבית ע"י השעון שבת היא תידלק שוב, אם היא תדלוק עד שהיא תכבה - יצטרכו ללחוץ על כפתור ההדלקה שוב כדי להדליק אותה ולא יעזור השעון.)
אני ההייתי מכוונת אותה כל 3 שעות ל1.4 שעה, 1.4 שעת הפסקה ושוב דלוק ל1.4 שעה, כך אם פספסתי את תחילת השאיבה (בתחילת השאיבה יש שאיבה עדינה יותר, מעיין עיסוי) או שהייתי עסוקה, חיכיתי להדלקה הבאה בלי להתייסר במשך 3 שעות נוספות...
לגבי המשאבה עצמה - בכללי היא בסדר גמור אם כי יש מציאות יותר גדולות ממנה.
מקבלים את המשאבה בהשאלה וצריך לקנות ערכה ב40 ש"ח לצד.
ניתן לקנות בנוסף גם ידית מכנית "לשעת הדחק..."
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: