יפהקפוא אבל כשצורבת משקיעה בצריבה. בנחת רוח כמה דקות לכל צד
אתה נוהג כמו חצי עולם שחושב שצורבים בשר קפוא
יש חצי נוסף שטוען בדיוק הפוך
יפהקפוא אבל כשצורבת משקיעה בצריבה. בנחת רוח כמה דקות לכל צד
מענין, כי לי קרה ההפך (בטשולנט)לא מסכימה... עשיתי את אותו הבשר (חולק לשני מגשים) אחד עם צריבה והשני בלי. בלי צריבה יצא סיבי. עם צריבה יצא רך מושלם
פשוט ראיתי ישועות! אותו הבשר, שתי השיטות, שמיים וארץ! אני לא יודעת מאיפה הנחת היסוד שבשר קפוא לא דורש צריבה...יפה
אתה נוהג כמו חצי עולם שחושב שצורבים בשר קפוא
יש חצי נוסף שטוען בדיוק הפוך
בדיוק כך אני עושה.יוצא רךךך.אולי לבשל בסיר לחץ את הבשר ואח"כ להוסיף אותו למרק ולבשל עם הירקות. אפשר להוסיף את המים של הבשר למרק.
הגיון פשוטיפה
אתה נוהג כמו חצי עולם שחושב שצורבים בשר קפוא
יש חצי נוסף שטוען בדיוק הפוך
תמיד צורבים רק כשרוצים להעשיר טעמים ולגרום לתגובת מייארדזה תלוי בבשר שמשתמשים
בקפוא לא צורבים זה לא נותן כלום למרות הדעה הלא נכונה שכל בשר צורבים
בשר טרי תמיד צורבים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: