בשרי מרק עם בשר בקר

ט.ש.

משתמש פעיל
יפה
אתה נוהג כמו חצי עולם שחושב שצורבים בשר קפוא
יש חצי נוסף שטוען בדיוק הפוך
פשוט ראיתי ישועות! אותו הבשר, שתי השיטות, שמיים וארץ! אני לא יודעת מאיפה הנחת היסוד שבשר קפוא לא דורש צריבה...
 

משתדרגת

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
מרק אלוף!! (מניסיון)
 

me80284

משתמש מקצוען
יפה
אתה נוהג כמו חצי עולם שחושב שצורבים בשר קפוא
יש חצי נוסף שטוען בדיוק הפוך
הגיון פשוט

ברגע שמקפיאים משהו מצטרפים אליו אחוזים של נוזלים ומצב הצבירה משתנה גם כשהוא מופשר, עדיין יהיו בו אי אילו אחוזי נוזלים
זה כבר לא צריבה אלא בישול/טיגון או פעולת ביניים אחרת
המים שקיימים מכוח ההקפאה בבשר אולי מדמים פעולת צריבה אבל אין את התועלת והפקת האיכות כמו בצריבה של בשר טרי

אז כן, אם השאלה יבשה - אפשר לצרוב בשר קפוא אם יש בזה תועלת - לא ועיתים אפילו נזק

(קיים הסבר מדעי מדוייק שמתאר את התהליך)
 

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
זה תלוי בבשר שמשתמשים
בקפוא לא צורבים זה לא נותן כלום למרות הדעה הלא נכונה שכל בשר צורבים
בשר טרי תמיד צורבים
תמיד צורבים רק כשרוצים להעשיר טעמים ולגרום לתגובת מייארד
אין שום קשר לעובדה שהבשר היה קפוא או טרי
וזה לא נותן כלום לעסיסיות - נטו לטעם.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  3  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה