איך מבשלים את זה שייצא רך וטעים? עשיתי את זה פעם ויצא קשה8 זה שריר הזרוע וזה מצויין למרק ירקות
אולי לבשל בסיר לחץ את הבשר ואח"כ להוסיף אותו למרק ולבשל עם הירקות. אפשר להוסיף את המים של הבשר למרק.אשמח לדעת מה הטכניקה להכנת בשר בתוך מרק ירקות ושהבשר יצא רך וטעים... כמו במסעדות
נכון.תודה לכולם על התגובות,
אני מבינה שלא מרתיחים לפני שמכניסים למרק, רק צורבים,
נכון?
זה תלוי בבשר שמשתמשיםתודה לכולם על התגובות,
אני מבינה שלא מרתיחים לפני שמכניסים למרק, רק צורבים,
נכון?
אשמח, תודה רבהאם תרצי אני אכתוב לך איך אני מכינה מרק בשר.
3-4 קוביות בשראשמח, תודה רבה
לא מסכימה... עשיתי את אותו הבשר (חולק לשני מגשים) אחד עם צריבה והשני בלי. בלי צריבה יצא סיבי. עם צריבה יצא רך מושלםזה תלוי בבשר שמשתמשים
בקפוא לא צורבים זה לא נותן כלום למרות הדעה הלא נכונה שכל בשר צורבים
בשר טרי תמיד צורבים
בשר טרי או קפוא?לא מסכימה... עשיתי את אותו הבשר (חולק לשני מגשים) אחד עם צריבה והשני בלי. בלי צריבה יצא סיבי. עם צריבה יצא רך מושלם
סתם שאלה, אם אני מפשירה בשר קפוא מה זה נקרא והאם אני צריכה לצרוב אותו?בשר טרי או קפוא?
אותו דבר בטצ'ונט או לאלא מסכימה... עשיתי את אותו הבשר (חולק לשני מגשים) אחד עם צריבה והשני בלי. בלי צריבה יצא סיבי. עם צריבה יצא רך מושלם
זה נקרא בשר קפואסתם שאלה, אם אני מפשירה בשר קפוא מה זה נקרא והאם אני צריכה לצרוב אותו?
קפוא אבל כשצורבת משקיעה בצריבה. בנחת רוח כמה דקות לכל צדבשר טרי או קפוא?
את שואלת אם אותו הדבר בצ'ונט? אני צורבת כמעט תמיד וגם בצ'ונט ברור שזה טובאותו דבר בטצ'ונט או לא
יכו ליהות בגלל שבישלת מיד שזה קפוא ולא אפשרתעשיתי את זה פעם ויצא קשה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: