אוי,
כמה שזה טעים.
אבל מעבר לטעים,
מה הכי חשוב לעסוקים שביננו שבכל זאת רוצים להעשיר את הארוחה עם מרק טוב?
שיהיה-
מהררררר.
אז זה מהר.
וקל קל להכנה.
5 דקות הכנה.
20 דקות בישול.
לסיר 4-5 ליטר
2 קופסאות שימורי תירס גדולים כולל נוזלי השימורים
חופן פטרוזיליה קצוצה
פלפל שחור
מלח
2 כפות אבקת מרק בטעם עוף, לגירסא בשרית אפשר 2 כוסות ציר עוף
1.5 כפות רוטב סויה
2 כפות קורנפלור
5 כוסות מים + 1/2 כוס מים
1-2 ביצים טרופות
מכניסים קופסא אחת של שימורי תירס לסיר יחד עם נוזלי השימורים + נוזלי השימורים של הקופסא הנוספת [ללא התירס]. מוסיפים מים וטוחנים חלקית עד שנאשרים חתיכות קטנות של תירס.
מוסיפים את התירס הנוסף, תבלינים, פטרוזיליה ורוטב סויה.
מביאים לרתיחה.
מערבבים קורנפלור עם חצי כוס מים קרים ומוסיפים לסיר.
מערבבים היטב ומבשלים עוד 7 דקות.
מעבירים את הביצים הטרופות לשקית. מחוררים בקצה השקית חור קטן ומזלפים מהביצים אל תוך המרק הרותח. מבשלים עוד דקה.
אל תבהלו. הביציםן מוסיפות המון למרק. והן טעימות, אוריריות. לא מרגישים שמדובר בביצה.
אפשר לפזר מעט בצל ירוק בהגשה
כמה שזה טעים.
אבל מעבר לטעים,
מה הכי חשוב לעסוקים שביננו שבכל זאת רוצים להעשיר את הארוחה עם מרק טוב?
שיהיה-
מהררררר.
אז זה מהר.
וקל קל להכנה.
5 דקות הכנה.
20 דקות בישול.
לסיר 4-5 ליטר
2 קופסאות שימורי תירס גדולים כולל נוזלי השימורים
חופן פטרוזיליה קצוצה
פלפל שחור
מלח
2 כפות אבקת מרק בטעם עוף, לגירסא בשרית אפשר 2 כוסות ציר עוף
1.5 כפות רוטב סויה
2 כפות קורנפלור
5 כוסות מים + 1/2 כוס מים
1-2 ביצים טרופות
מכניסים קופסא אחת של שימורי תירס לסיר יחד עם נוזלי השימורים + נוזלי השימורים של הקופסא הנוספת [ללא התירס]. מוסיפים מים וטוחנים חלקית עד שנאשרים חתיכות קטנות של תירס.
מוסיפים את התירס הנוסף, תבלינים, פטרוזיליה ורוטב סויה.
מביאים לרתיחה.
מערבבים קורנפלור עם חצי כוס מים קרים ומוסיפים לסיר.
מערבבים היטב ומבשלים עוד 7 דקות.
מעבירים את הביצים הטרופות לשקית. מחוררים בקצה השקית חור קטן ומזלפים מהביצים אל תוך המרק הרותח. מבשלים עוד דקה.
אל תבהלו. הביציםן מוסיפות המון למרק. והן טעימות, אוריריות. לא מרגישים שמדובר בביצה.
אפשר לפזר מעט בצל ירוק בהגשה