סיר 6 ליטר
3 בצל קצוץ גס
1 ראש כרוב קצוץ גס [כרוב קצוץ מוכן פחות מולח כי הוא יהפוך לרך מדי והכיף פה זה הקראנצ'יות של הכרוב
1 ראש שום מפורק לשיניים
1.5 כוסות קוביות סלרי
3 גזר חתוכים לגפרורים דקים
4 כפות אבקת מרק בצל
מלח
פלפל
1/2 כוס רסק עגבניות
2 עגבניות חתוכות לקוביות גדולות או 10 עגבניות שרי חתוכות לרבעים
3 כפות שמן
מאדים בצל, כרוב וסלרי בשמן ל-2 דקות תוך כדי ערבוב.
מוסיפים את יתר הרכיבים.
מכסים במים + עוד 5 ס"מ
מביאים לרתיחה ומבשלים כ-17 דקות
אפשר בהגשה להוסיף ארבעס ואז יש ארוחה מושלמת
3 בצל קצוץ גס
1 ראש כרוב קצוץ גס [כרוב קצוץ מוכן פחות מולח כי הוא יהפוך לרך מדי והכיף פה זה הקראנצ'יות של הכרוב
1 ראש שום מפורק לשיניים
1.5 כוסות קוביות סלרי
3 גזר חתוכים לגפרורים דקים
4 כפות אבקת מרק בצל
מלח
פלפל
1/2 כוס רסק עגבניות
2 עגבניות חתוכות לקוביות גדולות או 10 עגבניות שרי חתוכות לרבעים
3 כפות שמן
מאדים בצל, כרוב וסלרי בשמן ל-2 דקות תוך כדי ערבוב.
מוסיפים את יתר הרכיבים.
מכסים במים + עוד 5 ס"מ
מביאים לרתיחה ומבשלים כ-17 דקות
אפשר בהגשה להוסיף ארבעס ואז יש ארוחה מושלמת