ממש מומלצת!!!
מי שרוצה שתפנה אלי למייל שבחתימה.
הי,אני מרכזת קייטנה החופש(פעם ראשונה!!)
מחפשת המלצות לתוכניות טובות.
קיבלתי במייל טונות פירסומות, מוצפת...
איך בוררים?
יש לכן המלצות על תוכניות מרתקות- שואבות לילדות בגילאי בי"ס?
אם זה מענין אתכם, ישלי את זה במחיר מעולההההה!לדעתי התכנית הזו של בנות שעומדות על הבמה והם כאילו מכוונות את הדמויות במסך מאדדדד מומלצת יש את זה בהמון גרסאות
כולם נהנות מעודדות
לדעתי גם התכנית של @מקום ראשון בסגנון הזה
באמת חוויתי וכיף
אפשר עוד פרטים? מחיר?אם זה מענין אתכם, ישלי את זה במחיר מעולההההה!
ורעיון נוסף לתכנית בתלת מימד יפה מאד
מתאים לקבוצות ולמשפחות ולמגוון גילאים
מהנה מאד
לא תכנית שלי אישית, אני "מטפלת בהזמנות"אפשר עוד פרטים? מחיר?
האם יש דרך להפעיל כזו תוכנית בחוץ ? או שחייבים גנרטור וכו' כדי להפעיל את המקרן ?לא תכנית שלי אישית, אני "מטפלת בהזמנות"
כייפי ומצחיק- יש משחקים שמוקרנים על הקיר ואנחנו היינו הדמויות, זאת טכנולוגיה חמודה מאד ומלהיבה מאד! כלומר כשאנחנו הלכנו הדמות הלכה כשזזנו שמאלה היא זזה שמאלה, יש מכשולים שצריך להזהר מהם ועוד כל מיני משחקים על הסגנון הזה.
כמו כן היא משווקת משקפות בתלת מימד עם אטרקציה מיוחדת בצורה כזושמתאימה גם לקהל גדול - יש אפשרות של הקרנה של מה שרואים מהמשקף על המסך, כך שהקהל חווה עם השחקן הנבחר את החוויה ומבין את ההתנהגות המצחיקה שלו.
חייבים חשמל גם למקרן וגן למכשיר עצמו )גנרטור? חוט מאריך למקור חשמל?)האם יש דרך להפעיל כזו תוכנית בחוץ ? או שחייבים גנרטור וכו' כדי להפעיל את המקרן ?
לאיזה גילאים זה מ
על הגובה של רבקה קדוש
מומלץ מאד!
עם ההקרנ זה עם מפעילה, בלי ההקרנה אין מפעילההמשקפות עם הקרנה על מסך, מפעילים את זה לבד או שזה הפעלה ע"י מישהו מבחוץ?
ואיפה יש פרטים טלפון, מחיר אשמח לקבל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: