אמונה וזה הכול.
משתמש פעיל
חייבת לכתוב משהו:
יש פה כאלה באשכול שממש בעד להכות ילדים.
אנחנו צריכים לדאוג.
אנחנו צריכים לדאוג.
מה מונע מהאבא שמכה ברחוב את הילד לפתוח גם ניק בפרוג?חייבת לכתוב משהו:
אנחנו צריכים לדאוג.
אם לאבא שלך אין ניק בפרוג, את לא צריכה לפחד.יש פה כאלה באשכול שממש בעד להכות ילדים.
אנחנו צריכים לדאוג.
אני הייתי נותן לאשה 5 שקלים ומבקש שתעזוב הרגע הילד.אני לא נרגע מזה איך בנ"א ככה מתנהג בשביל 5 שקל,ואיך לא מפחדת מבזיון כזה ברבים.
מישהו הציע לה זה לא עזראני הייתי נותן לאשה 5 שקלים ומבקש שתעזוב הרגע הילד.
אז הייתי נותן לילד שיתן להמישהו הציע לה זה לא עזר
עוד הוא יצא הגנב למרות שהוא לא?אז הייתי נותן לילד שיתן לה
לא חושב, הוא היה מרגיש איכפתיות.עוד הוא יצא הגנב למרות שהוא לא?
ועדיין התאמצת לכתוב לנו תגובה ארוכה ומנומקת??את האמת שנראלי שדין האשכול הזה להיסגר....
א. אף אחד לא ישנה את דעתו ומשנתו החינוכית האישית בגלל דעה וחשיבה של מישהו אחר שהוא לא מכיר ולא סומך עליו!
אל תערבבו אותי בדעות שלא שמעתם ממני.על העניין שאבא מרביץ לילדיו והאנשים מסביבו סוגרים עיניים ובטוחים שהם נמצאים עכשיו במעמד מקודש של "חינוך הילדים"
צודק מאוד... לא אומר שאבא צריך להרביץ כל יום לילד שלו אבל חלק מהקילקול היום זה בגלל הפינוקבאמת אכשר דרא.....
הנוער הנושר שהיה פעם בגלל כל השיטות חינוך המשונה הזאת של לתת מכות..... באמת היום עם כל הטיפולים הרגשיים ושאר השיטות חינוך ש"גילו" היום אין כמעט נוער נושר....
אני רווקחייבת לכתוב משהו:
אנחנו צריכים לדאוג.
לכאורה הייתי מחפשת מישו קרוב לאישה , מבררת עליו שהוא רלוונטי לנושא, ומיידעת אותו במצב.קפיצה על העגלה - סיפור שחוויתי - ולא ידעתי האם להתערב
גרתי פעם בדירה שהבידוד בין השכנים לא היה הרמטי,
מתחתי גרו זוג צעיר, הבעל סופר ג'נטלמן (מבחוץ), האשה מיוחדת אבל קצת מופנמת ושקטה,
מהסתכלות ראשונה לא היה נראה שהם ממש מתאימים, אבל שרדו.
מה שאני שמעתי מסדקים בקירות היה סיוט שלא אשכח בחיים
הוא התעלל וזלזל בה יום אחרי יום בצורה מחרידה, היא לא הפסיקה לבכות - והוא צחק ממנה בכזה צחוק מרושע
אני התפלצתי לא יכולתי לישון לילות שלמים, לא ידעתי האם עלי להתערב, האם להגיד למישהו,
מצד שני מי אני שאתערב על משהו שקורה בפרטיות אצל אחרים
חשבתי אולי זה יכול להזיק יותר, או בכל מקרה אם היא כ"כ סובלת זה לא יחזיק מעמד.
או שהיא שבוייה ולא יכולה לספר. בקיצור לא ידעתי מה לעשות ...
לא משנה מה עשיתי בסוף...
מעניין אותי לשמוע מה אם הייתם עושים במקומי.
דווקא משנה מאד... יש מצב שתשתף?לא משנה מה עשיתי בסוף...
אנחנו גדלנו שמותר לאבא ולמלמד לתת סטירה לילדאז כשאתה רואה ברחוב לדוגמא, אבא מרביץ לבנו (משהו שרואים) אתה יכול לפקפק אם זה דרך חינוך ואם מותר לך להתערב בחינוך שלו?? זה חינוך????? אתה יודע ש80% ממי שיושב כיום בבתי בוהר הם ילדים מוכים???? יש מחלות נפש של מבוגרים שאחד מהם זה התעללות בחסרי ישע. ואם זה מגיע למצב שקורה ברחוב (רק תדמיין מה הולך בבית...) מי אתה שיכול אפילו להרהר אם זה חינוך או לא??????? יש 3 סוגי אנשים בעולם: רעים טובים וניטרליים. והסוג הגרוע והמסוכן ביותר זה הניטרליים!!!! הם נולדו בלי תוכנות אופי קשות/מחלות נפש/סדיסטיות וכו' ובוחרים, בחירה מודעת לעצום עיניים ולתת לרוע שבעולם להמשיך להתקיים!!!
זה או טיפשות או התנשאות המשפט הזהבציבור בחסידי יותר מקובל להכות בשביל חינוך
אצל ליטאים השיטה כבר עברה מהעולם ...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: