דרוש מידע מרוצים מהביטוח רכב שלכם? אשמח לקבל המלצה.

עוף החול

משתמש פעיל
מבוטח 5 שנים אצל אותו סוכן, (חובה + צד ג’ + שמשות וגרירה, עבר ביטוחי נקי ב- 3250)ומעוניין להשוות מחירים.

ילילי

משתמש מקצוען
איזה רכב איזה שנה ?
ובאיזה חברה היית עד היום ?

עריכה: ביטוח חובה יש מחשבון בגוגל שנותן לך את החברה הכי זולה וכולם אותו ביטוח זה חוק!
אחרי שתיצור קשר אם החברה הכי זולה ויגידו לך שאם אתה לא עושה צד ג' בחברה שלהם המחיר יותר יקר ותגיד להם אז אני לא עושה אצלכם כלום, הם ירדו בחזרה למחיר הנמוך,
ואז תתקשר לכמה חברות ותברר מי נותן לך צד ג' הכי זול, אני לא ממליצה ללכת דווקא לסוכן לפעמים דרך החברות עצמם יותר זול.

נערך לאחרונה ב:

עוף החול

משתמש פעיל
איזה רכב איזה שנה ?
טויוטה 2007
ובאיזה חברה היית עד היום ?
סוכן
אני לא ממליצה ללכת דווקא לסוכן לפעמים דרך החברות עצמם יותר זול.
בתחילת הדרך המליצו לי על סוכן בגלל השירות,
האם באמת זה שווה מחיר יקר יותר מאשר אצל החברות עצמם?

jacob90210

משתמש חדש
הפניקס ממש טובים, קיבלתי מהם אחלה פוליסה מאוד רחבה ומקיפה בפרמיה יחסית משתלמת, אבל מעבר לכך בתכלס השירות שלהם ממש טוב

הדסההה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
ביטוח ישר מצוינים וגם בד''כ הכי זולים

עוף החול

משתמש פעיל
מנסה להבין,
האם יש יתרון בסוכן אישי -שלרוב יותר יקר- על פני חברה גדולה?

תודה!

זושא כץ

משתמש מקצוען
אני ממליץ על הסוכן הזה (סוכנות ביטוח טיקה)

לימור פלר

03-9416694 משרד

03-9509795 פקס

051-5941664 נייד

sherit

משתמש פעיל
צילום מקצועי
מנסה להבין,
האם יש יתרון בסוכן אישי -שלרוב יותר יקר- על פני חברה גדולה?

תודה!
כל מי שאומר לך שהוא מרוצה מביטוח תשאל אותו אם היה לו תביעה בעבר...
אם אתה מברר על סוכן טוב (מישהו שאנשים שאתה מכיר אומרים לך שהם מרוצים מהשירות) יהיה לך שירות גם במקרה שמשהו לא זורם כמו שרצוי על כל מי שמוכר ביטוח (תביעות, בעיות גביה וכו)
מבחינת מחירים תשווה אבל ברוב הפעמים אם מדובר בסוכן טוב הוא יוכל לנסות להשוות לך להצעה אחרת שתקבל
ומינסיון אישי אין להשוות שירות של סוכן משירות של חברה....

אבן שלמה

משתמש מקצוען

ילילי

משתמש מקצוען
אני מאוד מרוצה מהפניקס היה לנו גם תביעה נגד מישהו שפגע בנו והפניקס טיפלו בשבילנו בלי סוכן וגם מחיר טוב

sherit

משתמש פעיל
צילום מקצועי
אני מאוד מרוצה מהפניקס היה לנו גם תביעה נגד מישהו שפגע בנו והפניקס טיפלו בשבילנו בלי סוכן וגם מחיר טוב
ומה יקרה במקרה שתתבע אותם כי זה יהיה אשמתך ום אלו שיצטרכו לשלם...
לא יודעת על הפניקס אבל מניסיון עם חברות אחרות עדיף סוכן...

Reut2694

משתמש חדש
יש את ליברה שהם ממש מעולים, אנחנו מבוטחים שם עם שני רכבים וקיבלנו מחיר מעולה הכי זול אחרי שבדקנו בכמה וכמה חברות. השירות שלהם גם מעולה הם זמינים עד מאוחר ושם לתת מענה לכל שאלה שיש, ואני מאלו ששאלו אין סוף שאלות כי אני לא כל כך מבינה והם לא איבדו את הסבלנות

הכי הכי

משתמש סופר מקצוען
גפנר ביטוחים מב”ב
כל שנה מחדש אני עושה השוואת מחירים ותמיד הם יצאו לי זולים
וכן שהייתי צריכה להפעיל את הביטוח היה כ”כ פשוט וקל איתם
אני מאוד מרוצה

liatasulin

משתמש חדש
ליברה מעולים, גם אחרי תאונה שעברתי ההתנהלות שלהם הייתה מושלמת, מהרגע הראשון של ההרגעה בשיחה עם השירות ועד לטיפול ברכב, מעבר לעובדה שהפרמיות אצלן הכי זולות בשוק, אחלה ליברה שבעולם!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה