דרוש מידע מרוצים מהביטוח רכב שלכם? אשמח לקבל המלצה.

מעט מן האור

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L

גביע האש

משתמש מקצוען
מנסה להבין,
האם יש יתרון בסוכן אישי -שלרוב יותר יקר- על פני חברה גדולה?

תודה!
אני בביטוח ישיר ומאוד מרוצה, עניין הסוכן- הוא למקרה שחלילה יש תאונה/פגיעה ברכב. יש לך למי לפנות שהוא מנהל עבורך הכל
נ"ב: @עוף החול בהתחלה רציתי את השם הזה בשם הניק , עד שראיתי שהוא תפוס...:sne:ולכן בחרתי ב @גביע האש ,(לפחות דומה...;))

דנה מאור

משתמש חדש
בדקת בליברה? כי כתבו פה ובצדק לגבי ההתנהלות שלהם בכל מה שקשור בתאונות/גניבות הם מאוד יעילים וזריזים והם מאוד משתלמים, שווה לבדוק איתם ולקבל הצעת מחיר

חיימקה.

משתמש רשום
יש את אור ביטוח זה הביטוח הכי זול לנהג צעיר
יש את ביטוח מנורה ושלמה סיקסט זה הכי זול לנהג מבוגר מ50 פלוס
סוכן ביטוח יש אתר מובי הם עושים השוואת מחיר לפי גיל הנהג וסוג הרכב מניסיון שירות טוב עובדים עם כול החברות ביטוח

שרון ש

משתמש חדש
אני מבוטחת כמה שנים בליברה והכי מרוצה ( עברתי בחיי כבר מס חברות )גם מבחינת השירות שלהם והזמינות וגם מבחינת המחיר שהוא ממש טוב וחשוב לא פחות שהכיסוי שלהם רחב ובשעת הצורך יש עם מי לדבר

תושיה

משתמש צעיר
מי זנ שלמה סיקסט ? מה מ' הטל' שלו? והאם גם אפשר לסמוך עליו מבחינת שירות כשקורים דברים?

קפה קפה

משתמש מקצוען
מישהו יכול להסביר לי איך אני מחליפה ביטוח מרכב על שם נהג אחד לביטוח לכל נהג?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה