אין אחריות?יש לנו אינדוקציה חדשה של GORENJE עכשיו נשרף לה הכרטיס, הטכנאי טוען שלא היה מספיק פתחי אוורור.
יש לי כמה שאלות
א. מה זה אומר פתחי אוורור, כי כרגע יש לנו כמה פתחי אוורור
ב. האינדוקציה עלתה 4.500 ש"ח, החברה רוצה לקחת על התיקון 1300 ש"ח האם שווה תיקון?
ג. נתקלתם בתקלות מסוג זה? אם אנחנו משתמשים המון, זה אמור להשפיע?
והם אמרו או לא?יש,
אבל הם טוענים שהם אמרו לנו לעשות פתחי אוורור כשבאו להתקין
לא נשמע לי ניירמבררת למישהי שקנתה אינדוקציה . מישהי יודעת לומר לי אם זה נכון שאפשר לשים דף A4 בכל בישול כדי למנוע לכלוך?
ואיפה אפשר לקנות כיסויים של סיליקון למנוע לכלוך?
אני החלפתי מחבת והתופעה נעלמה.הבעיה באינדוקציה ו במחבת?
לי הדגם הזה נהרס לאחר שנה וחצי,EIV744
הוא חזר לחיים אחרי שהיה הרבה זמן מחוץ לשקע,לי הדגם הזה נהרס לאחר שנה וחצי,
ויש עוד חוו''ד כאלו בזאפ
גם אצלנו בדיוק כך. צריך מאוד מאוד להזהר, שלא ייכנס מים לסדק. אם נשפך הרבה מים, ולא מנגבים מייד. (קרה לנו פעמיים). ראשית - במשך כשבוע האינדוקציה לא עבדה. שנית - יכול להיות שזה מסוכן. אנחנו מאוד נזהרים, אם נשפך מהסיר - מיד מיד מנגבים. לא שופכים מים לניקיוןקופצת על האשכול...
יש לי אינדוקציה של אלקטרולוקס למעלה מ6 שנים ואני מרוצה מאוד!!!
הממה השבוע נפל לי סיר בחוזקה על האינדוקציה וגרם לסדק לכל האורך...
בינתיים היא ממשיכה לעבוד כרגיל
אבל מה אני עושה כדי לשמר אותה?
שווה להדביק?
שמעתי שיש באיקאה משהו מוצלח ולא יקרמבררת למישהי שקנתה אינדוקציה . מישהי יודעת לומר לי אם זה נכון שאפשר לשים דף A4 בכל בישול כדי למנוע לכלוך?
ואיפה אפשר לקנות כיסויים של סיליקון למנוע לכלוך?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: