סטודיו לגרפיקה
משתמש מקצוען
שאלה די משמעותית-
המחיר החודשי של חשבון החשמל שהאינדוקציה גורר, שוה את זה?
זה לא מזנק משמעותית?
זה לא מזנק משמעותית?
במקום שחיברתם את האינדוקציה יש תקע רגיל או תקע מיוחד? תקע רגיל זה חד פאזי. אם היום אתם מכניסים לשם שקע של מכשירים רגילים, אז זה חד פאזי, בתלת פאזי אמור להיות נ"ל 5 חורים ולא 3.איך אפשר לבדוק את זה? (יש לנו אותו עדיין אבל לא בשימוש)
שקע רגיל לגמרי, (3 חורים)במקום שחיברתם את האינדוקציה יש תקע רגיל או תקע מיוחד? תקע רגיל זה חד פאזי. אם היום אתם מכניסים לשם שקע של מכשירים רגילים, אז זה חד פאזי, בתלת פאזי אמור להיות נ"ל 5 חורים ולא 3.
בשביל תלת פאזי צריך הכנה מיוחדת של חשמלאישקע רגיל לגמרי, (3 חורים)
מה זה שקע 5 חורים? אין לנו בכלל כזה בכל הבית
ואיך אפשר לדעת אם אנחנו יכולים להכניס תלת פאזי?
ותודה רבה על העזרה!
מה המספר דגם?לי יש אלקטרולוקס - 71 ס"מ,
אני מאד מרוצה.
EIV744מה המספר דגם?
בקושי צורך חשמל, לא מורגש בחשבון החודשישוב-
שאלה די משמעותית-
זה לא מזנק משמעותית?
איזה דגם?לי יש בוש
לא מרוצה בכלל!
לא כל הסירים שכתוב שמתאימים אכן מתאימים. ונהיה לי המון כתמים שלא יורדים בשום צורה..
יש לי מידאה לחלבי (זוג), בינתיים מרוצה.למישהו יש ניסיון עם אינדוקציה של "ניופאן" או "מידאה" ? תודה מראש
נראה יותר המחבתאני נהנית מהאינדוקציה עד שזה מגיע לטיגון
זה מטגן לי רק באמצע, ובצדדים אני צריכה לסובב כי זה לא מטגן
הבעיה באינדוקציה ו במחבת?
גם לי יש את הבעיה הזאת. ולדעתי זה *ה*מינוס של אינדוקציה.אני נהנית מהאינדוקציה עד שזה מגיע לטיגון
זה מטגן לי רק באמצע, ובצדדים אני צריכה לסובב כי זה לא מטגן
הבעיה באינדוקציה ו במחבת?
לי יש מהסוג הזה ומרוצה מאד.יש לנו אינדוקציה חדשה של GORENJE עכשיו נשרף לה הכרטיס, הטכנאי טוען שלא היה מספיק פתחי אוורור.
יש לי כמה שאלות
א. מה זה אומר פתחי אוורור, כי כרגע יש לנו כמה פתחי אוורור
ב. האינדוקציה עלתה 4.500 ש"ח, החברה רוצה לקחת על התיקון 1300 ש"ח האם שווה תיקון?
ג. נתקלתם בתקלות מסוג זה? אם אנחנו משתמשים המון, זה אמור להשפיע?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: