נכתב ע"י אפרת2;2431242:אם כבר הוקפץ, אולי שיקפצו גם הן.
היתה פה לאחרונה קבוצה.
אולי לטובת מי שרוצה לקנות תכתבי ממי לא היית מרוצה אפילו באישי אשמח מאד תודה .אפשר לבקש שתכתבו מאיזה פאה אתן מרוצות? או שהגזמתי...
כי אני רואה המלצות בפרוג, אבל בטוחה שיש פה גולשות מכל גווני האוכלוסיה. ולכן אני לא יודעת אם הממליצה הולכת עם סגנון מסויים לדוג' הגבהה בקודקוד, ומבחינת הממליצה זה מה שהיא רצתה והיא מרוצה מזה. או גזירה בסגנון חסידי, פאת סרט, קוקו, חצי קוקו ועוד...
או צבע של השיער- יש פאניות שמתמחות בפאות כהות, ויש בבהירות.
יש פאניות שמתמחות בסגנון טבעי, ויש בסגנון בובתי ומעוצב.
ולגבי הפאנית שלי, עדיף שאשתוק, לטובתה...
אני מחפשת בנרות לקנות פאה טובה, אבל אחרי הכוויה שנכוותי, והמחיר ששילמתי שכר לימוד, אני כל כך מפחדת, שמעדיפה להשאר עם הפאה המדובללת שלי....
זה היה מזמן.אולי לטובת מי שרוצה לקנות תכתבי ממי לא היית מרוצה אפילו באישי אשמח מאד תודה .
אולי תכתבי לילפחות באישי ממי לא היית מרוצה כי אני מחפשת בנרות פאנית טובה ולא רוצה ליפול שוב בפח!!אני רכשתי פאה יקרה מאוד ואני ממש לא מרוצה לא מהפאה ולא מהשרות ומעדיפה לא לציין את שם היצרנית והפאנית ואני מרגישה שאין לי למי לפנות..
חברה שלי רכשה פאה אצל שושי שכטר במחיר ממש מגוחך ומרוצה משיער אכותי ביותר ומשרות עוד יותר ופאניות לא מאמינות שזה המחיר שהיא שילמה עליה והטיב ממש שווה לרמה של ברינדי ויפי קמינר-
(היא באמת הרוויחה מכיון ששושי די חדשה המחירים בהתאם ואני מאמינה שהיא תעלה אותם בקרוב כמו רוב הפאניות הגדולות)
מירי לרנר זה לא זו מבני ברק???קניתי צל מירי לרנר בירשולים. יצרנית מירי כהן
פאה בצבע חום כהה. חלק חלק. הפאה די חדשה אבל נראית מדהים.
והשירות של מירי לרנר מעל הכל!!!!!!!
גזירה: מירי לרנר מדהים!!!!!!!!!!!!!
מי שמחפשת לקנות פאה בירושלים רק מירי לרנר. פשוט כייף להיות שם בסלון, אוירה מדימה צוות מהמהם!
ניסיתי. לא ממש מפוני צד (זה היה ארוך והתלבטתי מאד אם לגזור)מישהי ניסתה לשנות פאת פוני צד, לפאה עם פתיחה או משהו דומה?
איך התוצאה?
והמלצות למישהי טובה שעושה את זה.
תודה רבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: