riki desing
משתמש רשום
חיה שטינברגר!!!
מרוצה עד השמים!!!
מהפאה. מהשיער, מעיצוב ומהשרות.
מרוצה עד השמים!!!
נכתב ע"י riki desing;1524625:חיה שטינברגר!!!
מרוצה עד השמים!!!
נכתב ע"י פייגוש;1524684:אגב יש לכן המלצה למישהו תותחית שתוכל לקחת את הפאה האומללה הזאת ולהפיק ממנה משהו מוצלח? פשוט אין לי כרגע יכולת להשקיע בפאה חדשה לחלוטין.
נכתב ע"י קטיפה;1548035:קניתי צל מירי לרנר בירשולים. יצרנית מירי כהן
פאה בצבע חום כהה. חלק חלק. הפאה די חדשה אבל נראית מדהים.
והשירות של מירי לרנר מעל הכל!!!!!!!
גזירה: מירי לרנר מדהים!!!!!!!!!!!!!
מי שמחפשת לקנות פאה בירושלים רק מירי לרנר. פשוט כייף להיות שם בסלון, אוירה מדימה צוות מהמהם!
יכול להיות שטעיתי אולי ריקי כהן - מבני ברק.את בטוחה? הפאה של מירי כהן? היא מוכרת לפאניות??
נכתב ע"י ליקר;1525296:יש לי שתי פאות של שבי פלס
עיצוב: דיני לוין
4.5 שנים מעולות! נראות חדשות, וקוצרות הרבה מחמאות
אבל.....
לכל פאנית יש חתיכות טובות ויש חתיכות שהם לא טובות. אצל כל אחת אפשר ליפול עם פאה השאלה מה קורה אח"כ.
יש לי גיסה שקנתה פאה אצל אחת שמאד המליצו פה. שילמה 9.500 ש"ח זה כולל תוספת לבלונדיני מסוים וכו'....
הפאה על הפנים! לא מחזיקה סרוק ונראית גרועה, הפאנית זרקה אותה בתרוצים עד שנמאס לה ונסעה ליצרנית... היצרנית אמרה לה שפאה צריכה חפיפה כל 3 שבועות כדי שתראה טוב!!! וזהו!!!!!
עוד כמה פדיחות שלא הוסיפו לה גוון מסוים אלא רק צבעו ותוך כמה חודשים הצבע התחיל לרדת וכו'..
אני לא אומרת, לכל יצרנית יש פאות פחות טובות. השאלה מה קורה אז?? יש למי לחזור, שכל אחת פה כותבת הפאה מהממת, מדהימה וכו', אז היא נפלה על חתיכה טובה.
תנו דוגמאות ליצרניות שידעו לאמר "נכון, הפאה לא טובה ונתנו חדשה!"
אצל שבי זה קורה, השרות שלה מעל הכל, וכן... היא יודעת גם להחליף לפאה חדשה שצריך
אין לי אצלה מניות, ולא אחוזים, סתם משמועות...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: