בקשת תפילה מרדכי יוסף בן יעל

פיר

משתמש סופר מקצוען
פתחו תהילים בבקשה לרפואת הילד מרדכי יוסף בן יעל רפואה שלמה

במבונה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי

רפואה שלימה בתושח"י
יש כבר קישור לתהילים על שמו:

המצב עדיין לא פשוט,
נראה לי הדבר הנורא ביותר להורים לשבת ליד ילד שבוכה כל הזמן בקול חלוש - אבא זה כואב, אבא זה כואב....
והאבא צריך להחליט האם לבקש שיתנו לו כבר הרגעה חזקה שנותנת שעתיים של שלווה, או לנסות לחכות קצת כי אי אפשר לתת לו מדי הרבה פעמים את ההרגעה הזו...

שיהיו בשורות טובות במהרה.

משה שולמן

משתמש מקצוען
יש כבר קישור לתהילים על שמו:

המצב עדיין לא פשוט,
נראה לי הדבר הנורא ביותר להורים לשבת ליד ילד שבוכה כל הזמן בקול חלוש - אבא זה כואב, אבא זה כואב....
והאבא צריך להחליט האם לבקש שיתנו לו כבר הרגעה חזקה שנותנת שעתיים של שלווה, או לנסות לחכות קצת כי אי אפשר לתת לו מדי הרבה פעמים את ההרגעה הזו...

שיהיו בשורות טובות במהרה.
היכן יש קישור
ולמה אני ראשון שמעלה קישור

במבונה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
היכן יש קישור
ולמה אני ראשון שמעלה קישור
העליתי קישור שכבר פתוח באשכול אחר.

ב''ה המצב קצת השתפר, והוא הצליח לישון קצת יותר בשבת,
ה' יעזור הלאה שיוכלו לחזור לביתם במהרה.

שנשמע ונתבשר רק בשורות טובות!

במבונה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
העליתי קישור שכבר פתוח באשכול אחר.

ב''ה המצב קצת השתפר, והוא הצליח לישון קצת יותר בשבת,
ה' יעזור הלאה שיוכלו לחזור לביתם במהרה.

שנשמע ונתבשר רק בשורות טובות!
ב''ה יש הטבה משמעותית, הוא עבר אתמול טיפול רפואי שהצליח ב''ה.
ה' יעזור הלאה שנשמע ונתבשר רק בשורות טובות!

יעקב ויצמן

מנהל פורום מחשבים
מנהל
מנוי פרימיום
ב''ה יש הטבה משמעותית, הוא עבר אתמול טיפול רפואי שהצליח ב''ה.
ה' יעזור הלאה שנשמע ונתבשר רק בשורות טובות!
ב"ה .שמחנו לשמוע
קראתי תהילים עכשיו
שיהיה רפואה שלמה בתוך שאר חולי ישראל אמן

במבונה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
שוב בבית חולים,
אחרי פסח שלם שסבל נוראות.
אין להם יום ואין להם לילה, ההורים כל הזמן לידו, מלטפים, מעודדים, והילדים סביב מנסים לשמח ולהקל עליהם, ועליו.

רואים איך שכל תפילה עוזרת ומקילה, תהיו שותפים בתפילות:

בשורות טובות!

פרק קכ:
א) שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל ד' בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי: ב) ד' הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה: ג) מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה: ד) חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים: ה) אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר: ו) רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם: ז) אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה:
• • • • • •
לתשומת לבכם, אשכול זה נועד לבקשות תפילה בלבד. פטפטת ודיונים עלולים לגרום לנעילת האשכול או חסימת המשתמש. בברכת רפואה שלימה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה