מישהו לא מעניין
משתמש פעיל
זה הולך להיות סרט חרדי שיקבל את כל האישורים של הרבנים וכמובן לא יהיו בן נשים... ; )
לא אכפת לי לשחק את אפרת...
זה הולך להיות סרט חרדי שיקבל את כל האישורים של הרבנים וכמובן לא יהיו בן נשים... ; )
לא אכפת לי לשחק את אפרת...
storywizard פתוח בנטפרי?
הספויילר של 'מה הוא הביא' לא מציג שום תמונה משום מהאהמממ, אפשר שאלה?
יש מצב לאונרדו קיבל שדרוג מסויים ששינה לו משהו?
לפני תקופה הייתי יוצרת בו מלא, אבל עכשיו ניסיתי ליצור משהו וזה הייתה התוצאה:
A man with an athletic body injured in the face and arm, wearing a black t-shirt and jeans, cries and covers a friend who fell off the motorcycle in a car accident with a blanket.
Background of a road at sunset near the edge of the road
וואו גם לי ממש מעצבןאהמממ, אפשר שאלה?
יש מצב לאונרדו קיבל שדרוג מסויים ששינה לו משהו?
לפני תקופה הייתי יוצרת בו מלא, אבל עכשיו ניסיתי ליצור משהו וזה הייתה התוצאה:
A man with an athletic body injured in the face and arm, wearing a black t-shirt and jeans, cries and covers a friend who fell off the motorcycle in a car accident with a blanket.
Background of a road at sunset near the edge of the road
כשרואים את הדמויות קרומות עור ופיקסלים נראה לי שסרט עם העלילה של מרגל להשכרה ממש יצליח...
רציני צריך שמישהו ירים את הכפפה בנוגע לסרטים לציבור החרדי
אולי מישהו יצור סרטונים של סצנות באמצעות הבינהזה הולך להיות סרט חרדי שיקבל את כל האישורים של הרבנים וכמובן לא יהיו בן נשים
צריך להתחיל מהספר הראשון , נדמה לי זה 'אוייב באדמת ידידהי, זה לא קשור כ"כ לאשכול הזה, אבל מישהו יכול להסביר לי איך הולכים הספרים של יונה ספיר בעיקר הספרים על איל המהולל, תמיד רציתי להתחיל לקרא ולא ידעתי מאיפה... אם יש אשכול שמסביר איך הכל הולך אשמח אם תעלו קישור שלו לפה, תודה רבה!
הלוואי, אבל לדעתי סרט אמיתי ילך יותר טובאולי מישהו יצור סרטונים של סצנות באמצעות הבינה
אליצפן בפתח המלון בהתנקשות שהוא מחליט שחייב את אבא שלי הרגע?
אייל בתור ילד כשפוצץ את מטען החבלה הראשון שלו?
שימי לב לדגל על המדים של אייל חחחחחח אבל תמונה מדהימה
זה היה בלילהבנצי רץ נואשות אחר אליצפן שהתגלש מהרכב בשקט בלי שאף אחד יראה אל עבר אביו (בזמן אבטחתו את הנשיא באוקריאנה) אליו התגעגע כל כך הרבה זמן ואחריהם דולקים איקס ואנשיו משתוממים למראה הקלף מיקוח היחיד שלהם שמתהלך לו ככה בחופשיות....
צפה בקובץ המצורף 1727732צפה בקובץ המצורף 1727733צפה בקובץ המצורף 1727734צפה בקובץ המצורף 1727735צפה בקובץ המצורף 1727736צפה בקובץ המצורף 1727737
פשיייי יפה !!אייל בתור ילד כשפוצץ את מטען החבלה הראשון שלו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: