מיקרוסופט דיזיינר, גם לאונרדומה הפורמט?
מיקרוסופט דיזיינר, גם לאונרדומה הפורמט?
לא סוד בכלל חחחחחאבל מה את כותבת
אם זה לא סוד
אלו של אלילא סוד בכלל חחחחח
יש תמונה ספציפית שאת מתכונת?
תעדכני אני אשלח מה כתבתי
לאייל יש שיער בהיר, וגם אחרי מה שהוא עבר בתוך המלון הוא אמור להיות עם בגדים קרועים ומלוכלכים,
2 טעויות...נראה לי לאייל יש עיניים אפורות ולא ירוקות כמו שכולם הביאו, אני טועה?
זה מה שכתבתי לו על אלי (מיקרוסופט בעברית):אלו של אלי
יצא מושלם!
וואו מהמם!!אלי בזמן שירותו הצבאי? (נא להתעלם מדגל ארה"ב על המדים!)ומה עם הקודמים של אלי באיראן? מתחברים?
צפה בקובץ המצורף 1735694
יש משהו יפה בסגנון הזה.אייל בילדותו, בונה פצצות בית.
צפה בקובץ המצורף 1738403
אייל לא אבא של חוגלתחוגלת ואייל בחדרם בבית המלון במיאמי יום לפני חזרתם ארצה
כשחוגלת תובעת ממנו להשאיר לה את האקדח עם המחסנית כי אם כן סימן שהוא לא הולך לדבר מסוכן........
ואייל בתגובה צוחק בלי שליטהצפה בקובץ המצורף 1728296צפה בקובץ המצורף 1728297צפה בקובץ המצורף 1728298צפה בקובץ המצורף 1728299
צפה בקובץ המצורף 1728295
וואו אהבתי ממש!
בספר כתוב כמה פעמים שיש לו עניים ירוקות חודרותנראה לי לאייל יש עיניים אפורות ולא ירוקות כמו שכולם הביאו, אני טועה?
יש לבחור הזה מראה רוסיאלי בזמן שירותו הצבאי? (נא להתעלם מדגל ארה"ב על המדים!)ומה עם הקודמים של אלי באיראן? מתחברים?
זכור לי שיער חום?חוץ מזה, לאלי יש שיער שחור ועיניים ירוקות
ופול גם יותר שמנמן ופחות בכושרוואו אהבתי ממש!
אבל מתאים יותר לבנצי/ אייל לא?
פול מבוגר יותר זקן מאפיר וכו
כתוב בשתול במפורש שבנצי חושב משו כמו "מעניין אם פול חי על הג'אנק ששלח לו, או שבימים כתקונם הוא אוכל יותר נורמלי. מבנה גופו הסטנדרטי לא יכל להעיד על תזונתו"ופול גם יותר שמנמן ופחות בכושר
הוא שורץ במשרדים כבר עשרות שנים ולא יוצא לשטח...
ככה כתוב בספר התנקשות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: