זה טוב!!!!!!!!הנה עוד שני גרסאות
השניה מתארת אותו בצורה מטריפה
הייתי אומרת חבר של אייל
זה טוב!!!!!!!!הנה עוד שני גרסאות
הייתי אומרת חבר של אייל
הוא מידי יפה אין מצב שזה פאדי
אבל פאדי עבאס זה לא ההוא מאויב באדמת ידיד? הוא צריך להיות שמנמן וגס וערבי.חוץ מהעניים ככה דמיינתי אותו פחות או יותר,
לא נראה לי שהוא אמור להראות ערבי הוא פרסיאבל פאדי עבאס זה לא ההוא מאויב באדמת ידיד? הוא צריך להיות שמנמן וגס וערבי.
אולי התכוונת לעשות את נאסיף זוהארי? כי אז זה תואם לי..
גם פרסי נראה ערבי, לא?לא נראה לי שהוא אמור להראות ערבי הוא פרסי
קראתי פעם שהאיראנים מקורם מארופה ושהם ולכן לרוב הם בהירים ואין להם מראה ערביגם פרסי נראה ערבי, לא?
מסכימה כל מילהיואו איזה יפהההההה
שלימות!!!!
הפאדי הזה ש @נשמה בוערת עשתה יותר מזכיר לי איזה מוסדניק... אבל זה תמונה מושלמתתת
(גם ראשיד השני בול)
תמונה מהממת
יש כאן באשכול הזה מפעם משהו שאריאל לוי צייר.וחוץ מזה חסר לי תמונה של ראשיד...
וואווווווווווווווווווווווווווו
הייתי הולכת על הראשוןיש כאן באשכול הזה מפעם משהו שאריאל לוי צייר.
זה די מזכיר אותו.. התמונה השנייה
דיון - אשכול ציורי מרגל להשכרה - פאן ארט
אז כהמשך לאשכול הזה שפתחה @אנטיפטרוס, אתם מוזמנים להעלות לפה כל ציור שקשור למרגל להשכרה. ריאליסטי, אנימה, דיגיטלי, רישום וכו'.. כל מה שאינו ציור לכאן.www.prog.co.il
מושלמות!!
מהממם!!ריצ'רד הוטי, בדם קר, בחוץ בגשם מספר לאייל את סיפור חייו ומסביר בדמעות למה הוא רוצה לתרום את אונת הכבד.
צפה בקובץ המצורף 1761908
הוא היה בחור צהיר לא???ריצ'רד הוטי, בדם קר, בחוץ בגשם מספר לאייל את סיפור חייו ומסביר בדמעות למה הוא רוצה לתרום את אונת הכבד.
צפה בקובץ המצורף 1761908
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: