דרוש מידע מקרר מתולע ומסריח נווורראאא!!!!

בלוק

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
להורים שלי קרה אותו הדבר
לא עזר שום דבר והריח נשאר והם נאלצו לקנות מקרר חדש

צלמת סופר מקצועית

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
לא עוזר לזה כלום
תתכונני...
סורי מלייאש אותך...חברה שלי קרא להם שבטעות הוציאו רק לשבת את התקע(לא בכוונה..)
ולא עזר להם כלום

אפכא מסתברא

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
קרה דבר דומה לדיירים שלנו, ולאחר כל העבודה (ניקוי, אקונומיקה, עוד אקונומיקה, טונות אקונומיקה, חומץ, בושם, מה לא...) זרקנו את המקרר וקנינו אחר.

פקמן

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אולי להשהות קערת אקונומיקה בתוך המקרר כשהוא ריק למשך יום שיספוג ריח אחר?
לא רק נקיון אלא ממש השהיה

עט הדר

משתמש מקצוען
פחם
שמעתי פעם לשים כמויות של פחם של מנגל במקרר למשך כמה ימים
הפחם סופח את הריח

תילתן

משתמש סופר מקצוען
רגע לפני הפח...
סודה לשתייה סופח ריחות
הרבה סודה במים פושרים להמיס ולנגב עם סמרטוטים
במקביל מקרר סגור עם סודה לשתייה לפזר יבש ולסגור דלת

השארפער

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
@בנימין 782 לא יודע מה כל התגובות המיואשות פה, לי היה לאחרונה מקרר מסריח מלא בעובש שהיה סגור כחודש, משהו נורא ובלתי נסבל.
ירדתי לפיג'מה, יצאתי לחצר, פתחתי המקרר, לקחתי כפפות ו2 מסכות של קורונה על עלי נענע ביניהם (אה? לא חשבתם על הרעיון.....!!!), התחלתי להוציא את הדברים, לזרוק לפח, אח"כ הבאתי חומר ניקוי כלשהו עם סקוצ', וצינור עם עוצמה חזקה, ניקיתי כמו שמנקים כל דבר, יסודי אבל פשוט עם סקוצ', אפילו לא היה לי אקונומיקה, אם היה - היה מסתמא עוד יותר קל, תכל'ס ניקיתי איזה רבע-חצי שעה, התזתי עם הצינור להנאתי על כל הפינות, אח"כ השארתי פתוח בשמש 24 שעות, אח"כ הפעלתי ללילה עם צלחות חומץ בפנים, והריח עבר ברובו המוחלט, שוב, אולי לא לגמרי לגמרי, אבל עם חומרים יותר אגרסיביים אין סיבה שלא יעבור, ובלי ייאוש רבותי...!

טינטין!

משתמש מקצוען
היה לנו מקרה כזה [למשך 8 ימים]
עבר אחרי תקופה אחרי שעשינו את כל העצות הנ"ל
+השארנו במקרר צלוחיות עם מיץ לימון, סודה שתיה, קפה וכד' שידועים כסופחי ריחות
20 שנה עברו מאז והמקרר עדיין איתנו, חי ובועט.

השארפער

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה