גם לנו יש אותו +6 שניםלנו יש את בלומברג מקפיא למטה כ 5.5 שני לא מתחרטים לרגע הרבה יותר נוח ומכיל הרבה
בשוטף הוא מאדדדד נח לדעתי הוא עדיף מההפוך.
מה שמפריע זה שהמקפיא נגיש לילדים (נמשכים לארטיקים ולאיגלואים..)
אנחנו שמנו מין סיליקון כזה שנועל...
גם לנו יש אותו +6 שניםלנו יש את בלומברג מקפיא למטה כ 5.5 שני לא מתחרטים לרגע הרבה יותר נוח ומכיל הרבה
אכן מצד הנוחות של המקרר כנראה שאין חולק שזה קצת יותר נוח [חוץ מנמוכים/ות בגובה 160 ומטה שאמרו שזה מידי גבוה]ממליצה כמובן על מקפיא תחתון. במקרר משתמשים הרבה יותר, ויותר נח שנגיש ומול העיניים .
למקפיא לא נורא אם יצטרכו פעם אחת להתכופף להוציא את העוף או משהו כזה...
בגלל שההודעה מאוד נחרצת אז ככהבלי השוואה בנוחות!
כמה כבר צורכים מקפיא לעומת מקרר,
מבחינתי ברור שעדיף מקפיא תחתון, מנסיון.
גם לנמוכים...
שימי לב האם מגיבים מנסיון או משמענו/ראינו מהצד, זה משמעותי
זה נכון, אבל מצד שני מקררי מקפיא תחתון נוטים להיות יקרים במקמצת ממקפיא עליון,2. תסתובבו בחנויות ותראו שרוב המקררים ההנמצאים בתצוגה הם מקפיא עליון.
לא יודע בן כמה אתה אבל אתה זוכר מכונת כביסה עם פתח עליון??וגם עליון זה הוותיק יותר ואנשים מעדיפים את המוכר.
לא התכוונתי לצאת נחרצת,בגלל שההודעה מאוד נחרצת אז ככה
1. אני שאלתי מישהי והיא אמרה שמתחרטת שקנתה מקפיא תחתון
כי הכל בלגאן אחד על השני, היא לא יודעת מה יש בפנים, והילדים כל הזמן פותחים וסוגרים.
2. תסתובבו בחנויות ותראו שרוב המקררים ההנמצאים בתצוגה הם מקפיא עליון.
אכן אין חולק שמקפיא תחתון יותר מגניב, מודרני, חדשני, מושך תשומת לב, נותן הרגשה של חדשנות ורעננות, ושאר ירקות.
אבל מי שפחות חשוב לו כל התחושות האלה צריך לחשוב ענייני מה יותר נוח.
זה לא הענין,כן אין חולק שמקפיא תחתון יותר מגניב, מודרני, חדשני, מושך תשומת לב, נותן הרגשה של חדשנות ורעננות, ושאר ירקות.
רק תחשבי על מי שקנתה לפני יומיים מקפיא עליון אחרי שביררה כמה שיכלה, ואז היום רואה את ההודעות שלך...לא התכוונתי לצאת נחרצת,
רק שלי עדיין לא יצא לשמוע מישהי שמתחרטת על כך,
ואין קשר ל
זה לא הענין,
לי קנו לפני שנים מקרר עם מקפיא תחתון -לא בחרתי ולא כלום,ומאז המלצתי לאמא שלי,והיא עשתה את זה וממליצה מאוד לאחרות.
זה רק דגמים מסוימים.ובנוסף כפי שציינו כאן, המקפיא למטה מחולק לשני טורים ולמגירות, ותבנית תנור לא נכנסת. מבחינתי חיסרון גדול.
ממה שראיתי סביבי, הסיבה שאנשים עדיין קונים את המקררים של פעם (מקרר למטה) זה בגלל המחיר. הם מעדיפים חברה איכותית כמו שארפ אבל לא יכולים לשלם את המחיר של שארפ הפוך ולכן קונים דגמים ישנים.לא יודע בן כמה אתה אבל אתה זוכר מכונת כביסה עם פתח עליון??
פעם כל המכונות היו ככה
עד שהגיעה ההמצאה של פתח מהצד
ומאז... הרעיון כבש את השוק.
ומאז הפתח עליון בקושי בקושי נמצא בחנויות ובבתים.
ללמדך שכאשר יש רעיון מוצלח הוא כובש!
מה שלא ראינו במקפיא תחתון
נו נו.... שאני אתווכח עם האנשים שסביבך?ממה שראיתי סביבי, הסיבה שאנשים עדיין קונים את המקררים של פעם (מקרר למטה) זה בגלל המחיר. הם מעדיפים חברה איכותית כמו שארפ אבל לא יכולים לשלם את המחיר של שארפ הפוך ולכן קונים דגמים ישנים.
שאלתי מסביבי את אלו שקנו מקרר תחתון וזו היתה התשובה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: