משהו שאנחנו יכולים לפתוח לבד?פעמים רבות בעיות של נזילת מים נובעות מסתימה של צינור הניקוז.
ברוב המקררים מיקום הצינור הוא בגב התחתון של המקרר.
שווה בדיקה.
זה לא כל השבוע על מצב שבת.אם זה כל השבוע על מצב שבת זה גם גורם לזה,
מנסיון לצערי.
פה מישהו אמר שזה כנראה סתימה באיזה צינור,מכירה את הבעיה באופן אישי. גם לי יש כזה מקרר והרבה פעמים מטפטף למעלה בחלק העליון.
ניסיתי פעם לבדוק מתי זה קורה ושמתי לב שזה קשור למקפיא. (כשיותר מלא אז פחות מטפטף)
התייעצתי עם טכנאי והוא אמר לי לרוקן את המקרר ולנתק מהשקע למשך בערך יום כדי להפשיר כל מיני חלקים שקפאו. אני לא עשיתי זאת כי זה לא ככ היה מציאותי בבית עם ילדים ב"ה.
תנסו לראות על כמה מסובב הכפתור במקרר למעלה שהחלוקה של הקור מאוזנת.
אני מצטערת שלא הבאתי פתרון מידי, כשתמצאו אשמח לשמוע.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: