לא ייתכן שיותר זוועתית משל האיירומי שדיבר על שארפ - הפלסטיקה שלו זוועתית
מסתבר שכן....לא ייתכן שיותר זוועתית משל האייר
תפנו אליהם החברה שמטפלת בהתקני שבת @שבת לדורותהמקרר מעולה (לבנתיים)
הבעיה היא המנופול ששמו 'משמרת השבת'
כנ''ל
עד היום לא סידרו לי
כל מוצ''ש נזרקים דברים לזבל
כך שאם אתם סומכים על ההתקן של הלפרין, עדיף לכם שארפ יבואן רישמי שיש לו התקן מובנה בפס ייצור
רק שהחיסרון בהם שצריך להעביר ידני כל ערב שבת למצב שבת
או, להתפלל שלא יהיה לכם בעיות עם ההתקן של משמרת השבת, כי אם יהיה רק הד' יעזור לכם...
ממליץ להתקשר לשרות הטכני שלנו ישמחו לתת שירות ולפתור את הבעיה הטלפון שלנו 033083333 שעות המענה של השירות הטכני 9:00-15:00המקרר מעולה (לבנתיים)
הבעיה היא המנופול ששמו 'משמרת השבת'
כנ''ל
עד היום לא סידרו לי
כל מוצ''ש נזרקים דברים לזבל
כך שאם אתם סומכים על ההתקן של הלפרין, עדיף לכם שארפ יבואן רישמי שיש לו התקן מובנה בפס ייצור
רק שהחיסרון בהם שצריך להעביר ידני כל ערב שבת למצב שבת
או, להתפלל שלא יהיה לכם בעיות עם ההתקן של משמרת השבת, כי אם יהיה רק הד' יעזור לכם...
אוההו המחירים עלו ממשלנו יש מקרר האייר קנינו לפני חודשיים בערך
הוא מצויין ליבנתיים אבל המחיר!!!! הוא עלה 3650 כולל משלוח על הדגם של 550 ליטר 4 דלתות
אלממעניין איפה קנית, נשמע זול גם ללפני שנתיים
המקרר שרכשת עם התקן שבת?אלמ
המחיר קצת אחרי דיונים...
בליהמקרר שרכשת עם התקן שבת?
יש הרבה דגמים של האייר 4 דלתות מובנה עם התקן שבת אוטמטי מתוכנת ל 40 שנה קדימהצריך מקרר 4 דלתות עם התקן שבת מובנה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
רוצה האייר אבל לא יודע אם יש מובנה
המשווק מוסיף את זה ואם תקנה מותקן כבר זה מוזיל עלויות באופן משמעותיהשאלה האם זה של האייר עצמו או שהמשווק מוסיף את זה
כי אני רוצה לקנות במחיר יותר מוזל אצל משווק חילוני
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: