התייעצות מקרה נורא שקרה היום בבית שמש

חשבת מלי

משתמש פעיל
לא בדיוק הבנתי, היא נפלה כי הוא עצר , והוא המשיך לשעוט ?
אכן כפי שהיא כתבה, היא נעמדה כדי לצעוק על הנהג שלא הגיב לשאגות הנוסעים ואז הוא בלם בפתאומיות מה שגרם לה ליפול ולעגלת התינוקת להתהפך, וכן הנהג הפושע המשיך בנסיעה מהירה למרות שהנוסעים צעקו לעברו שיש אשה ותינוקת על הרצפה (הוא ראה אותן במראה)

חשבת מלי

משתמש פעיל
מה אם הילד שהיה תקוע בדלת?
היום הגיעה עדות מנוסע שירד בתחנה שבה עלו הילדים, הוא ראה איך הילד תולה מחוץ לאוטובוס ורק רגלו בפנים תפוסה ע"י הדלת, ע"פ עדותו הנהג נסע כך במהירות כמה עשרות מטרים, אמרתי לבת היקרה שלנו שבעצם כל הסבל שנגרם לה נובע ממעשה של הצלת נפשות ממש והקב"ה בוודאי ישלם לה על כך,

הקה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
ה"י!!!!!!!!!!!!!!!
ולגבי הקווים של גאולה- השבוע חזרתי מחתונה בוולף להורים שלי בבית ישראל , אני עם אמא שלי- היא נכה ואני אחרי ניתוח, ביציאה מנהעיר הואר מודיע- עד ברנדייס. מגיעים לברנדייס- כולם יורדים כולל עגלות, זה לוקח קצת יותר מ30 שניות, הנהג צועק- נו כבר מה קורה?
אני ואמא שלי לוקח לנו קצת יותר זמן להגיע לדלת ואנחנו יורדות אחרונות, אבל לא ממש אחרי כולם אלא יחד עם כולם אלא ששתי האחרונות זה אנחנו, הוא סוגר עלינו באמצע לרדת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לקחנו קו 67 לצומת בר אילן ומשם מונית כי לא היה קו 3 בטווח הקרוב, וכאמור שתינו לא ממש במצב ללכת מבר אילן לבית ישראל ברגל, ושם אנחנו רואות את קו 36 מסתובב ליחזקאל, ומברור עם אחי שמחובר לכל הקווים של ההפגנות- ההפגנה לא הייתה ולא נבראה!!!

אין פאנץ'

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
גם אני מצטרף , מצב האוטובוסים באיזור גאולה הוא זוועה של ממש , אני בתכנית נוסע כל יום מגאולה לאיזור אחר בעיר , אבל למעשה כמעט כל יום אני נאלץ ללכת ברגל (מרחק של חצי שעה הליכה ), וזה עוד אחרי שאני ממתין בתחנה חצי שעה ("האוטובוס כבר מגיע , אפילו על הצג כתוב"...).

נעליים

משתמש מקצוען
בלת"ק

היית צריכה להזמין אמבולנס וכו' וכו'

לקחת עו"ד טוב ולתבוע הכל כולל מוניות (אם יש קבלות)

יאיר אגוזי

משתמש צעיר
נראה לי כי זה חברת ''סופרבוס'' ש90 אחוז מהנהגים שם הם ערבים.

וחוצמיזה..... בקשר להגשת תלונה (אם עדיין לא עשיתם את זה...)
אז תבואו בקטע של תקיפות וללכת עד הסוף. שהאלה במשטרה ובחברת אוטובוס - לא ינפנפו אותכם.
תראו להם שיש להם עסק עם מישהו 'רציני'........

בהצלחה.(y)(y)

עד מתי

משתמש מקצוען
סיפור מחרידדדד
אסור לכם לשתוק!!!
לדעתי סיפור כזה אם היה קורה בציבור החילוני היה ברגע מגיע לתקשורת ( היה לפני איזה שבוע מקרה של ילד בן 10 בערך שאחד הנוסעים תקף אותו ודברו על זה ללא הרף...)

אהרן מ.

משתמש צעיר
לדעתי לא יקרה כלום אם לא יושיבו כזה נהג בבית סוהר
בטוח שאם היה קורה ח"ו אסון השוטר הזה היה יושב בכלא לשנים ארוכות
אז מה אם קרה נס, לא מגיע לו לשבת בכלא
ממילא אם היה עוצר את האוטובוס בצד לכמה דקות ובא לבדוק ומתנצל אלף פעמים אז אפשר לדון לזכות
אבל ככה שהנהג פתח שיחרר ולא התנצל "אלף פעמים" אני מקווה שלא יגיעו למצב שלא נוכל להגיד ידינו לא שפכו את הדם הזה לגבי אסון אחר שחלילה לא יקרה אם זה בגלל שהוא ערבי או שזה יהודי ללא רחמים וסבלנות (כן נהגים צריכים המון סבלנות אחרת הם מאוד מסוכנים בפרט במקומות של משפחות ברוכות ילדים)

בכלל לא מובן מה זה הגישה לגבי מחבלים שבאים להרוג ולא הצליחו אז מקבלים עונש פחות גדולממחבל שכן הצליח ומחבל שהצליח רק אחד מקבל פחות ממי שהרג יותר הרי המטרה שלהם זה להרוג שישבו לכל הפחות עד הלוויה שלהם לגיהינום
אותו הדבר כאן הנהג הזה הוא אם הוא ערבי רשע ומחבל, או שזה יהודי חסר רגשות ומצפון למה צריך להגיע לאסון כדי לעצור אותו צריך לעצור אותו כאן ועכשיו

נ.ב. כל הנ"ל כתבתי ע"ד שהנהג לא עצר את האוטובוס ולא הגיע לראות מה קורה אם הילדה ולא התנצל
אבל אם זה נהג שקרה לו טעות והתנצל יכול להיות שצריך לתת את הדין של רשלנות אבל ברור שזה לא אותו דבר

אני חושב שבן גביר באמת יוכל להפעיל לחץ שיעצרו אותו ויתחקרו אותו
ובפרט אם זה ערבי שחשוד על שפיכות דמים

צ'אלמרית גאה

משתמש פעיל
כולם צודקים צריך להתלונן לחברה למשטרה לחברת התחבורה ולמי שתרצו...
פעם אחת שנסעתי ראיתי אישה נופלת עם העגלה בגלל שהנהג בלם במהירות וכולם צעקו על הנהג, אבל אני ראיתי את האמת, היה זה גבר ששוחח בטלפון והיה חייב לעבור עכשיו את הכביש.... לפעמים זה ילד קטן שמתפרץ לא נראה לי שנהג אוהב לעשות דוקא!, (ואגב אפילו שאתם במעבר חציה ומגיע לכם זכות קדימה לעבור תמיד תחשבו על כל האוטובוס שעוצר בשבילכם...)
אבל לפעמים זה כן הנהג שבאמת נוסע בפזיזות וכל עצירה קטנה הופך את האוטובוס

יש כזה שם???

משתמש מקצוען
חברה: צריך לדעת להתלונן!
יש לי חברה שגיסתה נסעה לאירוסין מבני ברק לקרית ספר, והנהג של קווים עצר בחריקה, והיא נפלה ונפצעה במצח, תפרו לה. והיה לה צלקת קטנטנה (שהיום כבר עברה). בכל אופן שכרו עו"ד משופשף, לקח שנה וחצי, והשבוע קיבלו (לאחר שניכו את דמי התשלום לעו"ד) 9,000 ש"ח!!!! צריך לדעת להתלונן, לדרוש פיצויים.

byy

תכנון ועיצוב פנים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
אנחנו צריכים כולנו להתחיל לעלות ולרדת מהדלת הקדמית בלבד!!!!!!!!!! למה ? כי הנהגים לא משתמשים במראות ששמו להם.
אולי אם כולם יפסיקו להשתמש בדלת האחורית יבוא שינוי.

משה מנדלוביץ

משתמש מקצוען
תקרא את כל מה שכתבת באשכול הסמוך מבלי להיות בשטח ומבלי להכיר את הנושא ובעקביות אתה מאשים את ההפגנות שלא קיימות ומצדיק עוול נורא שבאופן שרירותי נהגים עצלנים בעיקר קו 55 שאמור להגיע לרחוב זקס ומשם לחזור להר נוף פשוט זורקים את הנוסעים ביניהם נשים וילדים בתואנה של הפגנה וכאתה נסחב ברגל אתה רואה שלא דובים ולא יתושים ואין זכר להפגנה ולרוב קווים אחרים כגון 39 כן נכנסים כרגיל לגאולה וכשצועקים מכאב אתה עומד בציניקניות ומאשים את הקרבן
עם כאלה ידידים מי צריך שונאים
אגב אותם נהגים יכולים לרדת בבר אילן ולהמשיך משם את המסלול מחוץ לאזור "ההפגנות" אולם הם בוחרים ברשעות לחזור משם מיד להר נוף ואין פוצה פה ומצפצף
הרבה יותר גרוע גם קוים כמו 36 ו56 שכשיש הפגנה ממשיכים ישר בשמואל הנביא
ומסתובבים בכיכר זקס, לא מוכנים להעלות נושאים עד התחנה שמול תחנת האבן, וזה רשעות ואכזריות, אתם מילא עוברים בתחנות יש פקק, אנשים דופקים על האוטובוס, והנהגים לא מעלים

משה מנדלוביץ

משתמש מקצוען
אנחנו צריכים כולנו להתחיל לעלות ולרדת מהדלת הקדמית בלבד!!!!!!!!!! למה ? כי הנהגים לא משתמשים במראות ששמו להם.
אולי אם כולם יפסיקו להשתמש בדלת האחורית יבוא שינוי.
לא מעשי
בטח לא עם מיליון עגלות

יהודי קטן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
הרבה יותר גרוע גם קוים כמו 36 ו56 שכשיש הפגנה ממשיכים ישר בשמואל הנביא
ומסתובבים בכיכר זקס, לא מוכנים להעלות נושאים עד התחנה שמול תחנת האבן, וזה רשעות ואכזריות, אתם מילא עוברים בתחנות יש פקק, אנשים דופקים על האוטובוס, והנהגים לא מעלים
צודק לחלוטין הגיע הזמן שיהיה אפליקציה מסודרת שבאם לא ניתן למשל להכנס לרחוב יחזקאל יעלה לנהג מסלול חילופי מחייב עם תחנות העלאה והורדה מחייבים שהנוסעים ישמעו בקל קו את המסלול והתחנות ויוכלו לחשב את מסלולם מחדש כל זמן שאין משהו מחייב זה עצמו גורם לנהגים לחפש תירוצים לקיצורי מסלול כל קיצור מסלול כנראה נותן להם יותר זמן למשחק שש בש בתחנה, נקווה שהפעם נציגינו במשרד התחבורה יעשו את עבודתם

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט פ'

קכט פְּלָאוֹת עֵדְוֹתֶיךָ עַל כֵּן נְצָרָתַם נַפְשִׁי:קל פֵּתַח דְּבָרֶיךָ יָאִיר מֵבִין פְּתָיִים:קלא פִּי פָעַרְתִּי וָאֶשְׁאָפָה כִּי לְמִצְוֹתֶיךָ יָאָבְתִּי:קלב פְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כְּמִשְׁפָּט לְאֹהֲבֵי שְׁמֶךָ:קלג פְּעָמַי הָכֵן בְּאִמְרָתֶךָ וְאַל תַּשְׁלֶט בִּי כָל אָוֶן:קלד פְּדֵנִי מֵעֹשֶׁק אָדָם וְאֶשְׁמְרָה פִּקּוּדֶיךָ:קלה פָּנֶיךָ הָאֵר בְּעַבְדֶּךָ וְלַמְּדֵנִי אֶת חֻקֶּיךָ:קלו פַּלְגֵי מַיִם יָרְדוּ עֵינָי עַל לֹא שָׁמְרוּ תוֹרָתֶךָ:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה