מה זה מקיאה ומקיאה ומקיאה?
כמה הקאות היא הקיאה עד עכשיו?
יש לה גם חום?
היא גם שלשלה?
יש לה גם חום?
היא גם שלשלה?
אין חום..מה זה מקיאה ומקיאה ומקיאה?
יש לה גם חום?
היא גם שלשלה?
קרר בחוץ... ולטלטל אותה בכזה מצב... זה עוד יותר יגרום לה להקיא.. לא? רוצה ללכת רק אם זה חובה...מה הסיבה לא לקחת אותה למוקד/מיון?
אם היא לא מוכנה לשתות או שהיא מקיאה את מה ששותה- זה בעיה.אין חום..
שלשול- לא נראה לי שהיה..
הקיאה לפחות 9-10 ]פעמים...
ברור חובהקרר בחוץ... ולטלטל אותה בכזה מצב... זה עוד יותר יגרום לה להקיא.. לא? רוצה ללכת רק אם זה חובה...
נכון, מבינה אותך מאדקרר בחוץ... ולטלטל אותה בכזה מצב... זה עוד יותר יגרום לה להקיא.. לא? רוצה ללכת רק אם זה חובה...
לא רצתה כלום....אוכל מוצק לא ניסיתי.. זה רעיון הולכת לנסות.נכון, מבינה אותך מאד
לא פשוט לצאת עם תינוקת בשעות האלה בלילה
מצד שני- אולי היא צריכה עזרה חיצונית...
אני לא רופאה כדי להגיד לך, רק מנסיוני כאמא.
תנסי כן לגרום לה לשתות משו,
אולי מיץ ענבים ? זה גם מלא סוכרים...
אולי קצת מרק? (אפילו אבקת מרק עם מים רותחים...זה לא מי יודע מה בריא, אבל יש בזה מלחים ואולי יהיה לה טעים)
לאכול היא כן מוכנה?
נכון, לא אמרתי לה שלא תלך כי זה יעלה כסףזה אפילו לא שיקול של כסף וכו׳
תנסי, אבל זה לא ישלים לה את הנוזלים, כן?לא רצתה כלום....אוכל מוצק לא ניסיתי.. זה רעיון הולכת לנסות.
ב"ה הסכימה לאכול קצת חלב שאוב.. מאוחדת אמרו שיש עוד אנשים בודדים לפני בתור..תנסי, אבל זה לא ישלים לה את הנוזלים, כן?
אולי זה יתן לך פתח להשחיל לה גם שתיה.
שד' ינחה ויכוון אותך בעצה טובה ושתדעי לעשות מה שטוב לילדה שלך!!
זה באמת לא קל...
הייתי בסיטואציה הזאת וזה חוסר אונים מסתכל.
תתפללי...שימי מטבע לצדקה...
ובשורות טובות!
כאות הזדהות הבן שלי גם הקיא עכשיו....ב"ה הסכימה לאכול קצת חלב שאוב.. מאוחדת אמרו שיש עוד אנשים בודדים לפני בתור..
אעדכן
תודה לכולם
כנראה נדבק דרך הפורום... רצוי לנעול את האשכול.כאות הזדהות הבן שלי גם הקיא עכשיו....
(אבל הוא גם עם חום )
אחרי שחיכיתי 3 שעות למוקד במאוחדת, התקשרתי לשאול מה קורה? ואמרו לי שיש עוד 6 אנשים לפני !ב"ה הסכימה לאכול קצת חלב שאוב.. מאוחדת אמרו שיש עוד אנשים בודדים לפני בתור..
אעדכן
תודה לכולם
ואיך הילדה מרגישה?אחרי שחיכיתי 3 שעות למוקד במאוחדת, התקשרתי לשאול מה קורה? ואמרו לי שיש עוד 6 אנשים לפני !
חיכיתי עוד חצי שעה, התקשרתי שוב, ואומרים לי שאני בכלל לא ברשימה !!????!!!!
אחרי דין ודברים ארוך שהנציגה דיברה עם פקיד בכיר,
היא חזרה אלי ואמרה שבגלל העומס ייקח עוד שעה לפחות..
עמדתי עליה שתגיד לי כמה אנשים לפני- לא מסכימה להגיד לי !!!
התעקשתי, והיא אומרת לי 9 אנשים לפניך.
איך זה פתאום קפץ???? אין לה תשובה.
"רוצה? חכי לבוקר" "עוד 3 שעות המרפאות שלנו נפתחות" מי היא? רופאה שתחליט לי??
ואני עוד צריכה עכשיו לפנות למוקד שלהם... לפחות היו נותנים לי הפניה למיון
לא רוצה להכיר את מאוחדת יותר.
0 זמינות.
לא שתתה כלום....סוף סוף נרדמה ומצליחה לישון כבר 20 דקות רצוף בלי להקיא באמצע...ואיך הילדה מרגישה?
שתתה עוד קצת?
לא רוצה להלחיץ בכלל....לא שתתה כלום....סוף סוף נרדמה ומצליחה לישון כבר 20 דקות רצוף בלי להקיא באמצע...
נראה שהחום שלה מתחיל לעלות
לדעתי (כאבא לכמה ילדים, שחווה דברים דומים) שווה להזמין מונית ולנסוע למיון שיבדקו אותה.לא שתתה כלום....סוף סוף נרדמה ומצליחה לישון כבר 20 דקות רצוף בלי להקיא באמצע...
אם החום מתחיל לעלות זה לא סימן טוב כ"כ...לא שתתה כלום....סוף סוף נרדמה ומצליחה לישון כבר 20 דקות רצוף בלי להקיא באמצע...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: