חשבתם להתעשר מזה?עשיתי את זה בעבר לא מי יודע מה כסף
די כסף קטן
חשבתם להתעשר מזה?עשיתי את זה בעבר לא מי יודע מה כסף
די כסף קטן
וודאי שלאחשבתם להתעשר מזה?
ביצים נצרך הרבה. אבל אם מוכרים במחיר 'רווחי' - פחות קונים. ואם מרוויחים שקל לתבנית ומוכרים 70-80 תבניות בשבוע [שזה די הרבה] זה הרבה טרטור.ביצים נצרך הרבה...ככה חשבתי.
אז גם אם הרווח קטן והצריכה מרובה עדיין יש רווח.
ואם הביצים מגיעים מהכפר אז בכלל
והסכנה בביצים כאלו???ביצים נצרך הרבה...ככה חשבתי.
אז גם אם הרווח קטן והצריכה מרובה עדיין יש רווח.
ואם הביצים מגיעים מהכפר אז בכלל
זה פחות או יותר הרווחואם מרוויחים שקל לתבנית
אכן. כתבתי מידיעהזה פחות או יותר הרווח
ושבעים או שמונים תבניות זה המון בטוח על ההתחלה
ללמוד עם בחור אפשר לעשות מזה הרבה כסף [ובפרט אם זה בחור אמריקאי] וזה גם עבודה תורנית.....אני ב"ה אברך כולל וזה מה שאני רוצה להשאר בעז"ה לשבת ללמוד
אבל הייתי רוצה שמהצד יהיה לי איזשהו מקור הכנסה שגם יתן לי הרווחה כלכלית וגם אני מרגיש שבשביל הנפש שלי יותר בריא לי שיהיה לי איזשהו מקום קצת להשתחרר ולפתוח את הראש בשאר עניינים
ואני מאמין שיש הרבה שנמצאים במצב שלי
ולכן אני פותח את האשכול הזה שבו יוכלו להעלות רעיונות וייעוץ לגבי כל מיני עסקים ו/או עבודות ו/או השקעות מסוימות שאינם דורשים לבא למקום עבודה מסוים לשעות מסוימות אלא שאפשר יהיה לנהל אותם בלי לעזוב את הכולל
(למשל חשבתי על לקנות דירה שאפשר להוציא עליה היתירי בנייה להרחיב אותה רציני ו/או לפצל ולמכור אותה אח"כ ברווח, ובדברים האלו כל רווח מסתכם בעשרות ומאות אלפים כבדים...אלא שכשחקרתי קצת את הנושא מלמעלה הבנתי שיש מיסים רציניים של 8% במקרה שהיא דירה שנייה ו25% מס שבח וכו כך שאיני יודע עד כמה עוד אפשר לצאת עם רווח מהסיפור הזה למרות שיתכן שיש קומבינות או דרכים לעקוף את המיסים האלו ואני מאמין שיש עוד הרבה רעיונות על זה הדרך או להנ"ל בעצמו)
גם אם בסוף תחליט ללכת על כיוון כזה. תתייעץ טוב לפני כל עסקה, יש עוד עלויות נלוות שיכולות להוציא סיפורים כאלו בהפסדים. כגון היטל השבחה ועוד...(למשל חשבתי על לקנות דירה שאפשר להוציא עליה היתירי בנייה להרחיב אותה רציני ו/או לפצל ולמכור אותה אח"כ ברווח, ובדברים האלו כל רווח מסתכם בעשרות ומאות אלפים כבדים...אלא שכשחקרתי קצת את הנושא מלמעלה הבנתי שיש מיסים רציניים של 8% במקרה שהיא דירה שנייה ו25% מס שבח וכו כך שאיני יודע עד כמה עוד אפשר לצאת עם רווח מהסיפור הזה למרות שיתכן שיש קומבינות או דרכים לעקוף את המיסים האלו ואני מאמין שיש עוד הרבה רעיונות על זה הדרך או להנ"ל בעצמו)
מכיר מישהו שעשה את זה, עד שתפסו אותו.ואם הביצים מגיעים מהכפר אז בכלל
כי גם הערביםרוצים להרוויח על חשבון ההתייקרות שלא קיימת אצלם.וביצים מהכפר כבר לא עולים זול בהרבה מתבניות נורמליות.
מכיר אנשים שעשו כסף קל מהרבה אנשים שרצו לעשות כסף קל...אני ב"ה אברך כולל וזה מה שאני רוצה להשאר בעז"ה לשבת ללמוד
אבל הייתי רוצה שמהצד יהיה לי איזשהו מקור הכנסה שגם יתן לי הרווחה כלכלית וגם אני מרגיש שבשביל הנפש שלי יותר בריא לי שיהיה לי איזשהו מקום קצת להשתחרר ולפתוח את הראש בשאר עניינים
ולכן אני פותח את האשכול הזה שבו יוכלו להעלות רעיונות וייעוץ לגבי כל מיני עסקים ו/או עבודות ו/או השקעות מסוימות שאינם דורשים לבא למקום עבודה מסוים לשעות מסוימות אלא שאפשר יהיה לנהל אותם בלי לעזוב את הכולל
(למשל חשבתי על לקנות דירה שאפשר להוציא עליה היתירי בנייה להרחיב אותה רציני ו/או לפצל ולמכור אותה אח"כ ברווח, ובדברים האלו כל רווח מסתכם בעשרות ומאות אלפים כבדים...אלא שכשחקרתי קצת את הנושא מלמעלה הבנתי שיש מיסים רציניים של 8% במקרה שהיא דירה שנייה ו25% מס שבח וכו כך שאיני יודע עד כמה עוד אפשר לצאת עם רווח מהסיפור הזה למרות שיתכן שיש קומבינות או דרכים לעקוף את המיסים האלו ואני מאמין שיש עוד הרבה רעיונות על זה הדרך או להנ"ל בעצמו)
זה משפט חזק מאין כמוהואין אפשרות להרוויח כסף בלי לעבוד !!!
ישנם את אלו שיש להם כבר מספיק כסף שהם יכולים לשכור מישהו אחר שיעבוד במקומם.
כל אחד ומה שמשחרר אותורק מי מכל הנ"ל בגדר "עבודה משחררת"?
בגלל שאני מאמין לך שאתה אברך....ועוד יותר...שאתה רוצה להישאר אברך......בסדר אבל זה משהו שנותן מכה של מזומנים להרבה זמן ואחרי שזה מצליח אתה גם יכול לערב אחרים שיעזרו לך להוריד יותר את העול מעליך אבל העיקר שאתה יכול להשאר בספינה וכך מיד אחרי כל טרדה לחזור ללימוד
וכשהמטרה שלך היא בסוף שבתי בבית ד' גם אם הנפש שלך צריכה יותר! כן! אז אתה תחפש דרכים איך שתוכל לממש את זה בצורה המיטבית
לדעתי אין מציאות כזו.....זה משהו שנותן מכה של מזומנים להרבה זמן ואחרי שזה מצליח אתה גם יכול לערב אחרים שיעזרו לך להוריד יותר
"זליל של צלצול"?..מכיר אברך שהוא טכנאי מכונות כביסה
מכיר אברך שנהיה ר"מ בשעות הצהריים
אני ב"ה אברך כולל וזה מה שאני רוצה להשאר בעז"ה לשבת ללמוד
(למשל חשבתי על לקנות דירה שאפשר להוציא עליה היתירי בנייה להרחיב אותה רציני ו/או לפצל ולמכור אותה אח"כ ברווח, ובדברים האלו כל רווח מסתכם בעשרות ומאות אלפים כבדים...אלא שכשחקרתי קצת את הנושא מלמעלה הבנתי שיש מיסים רציניים של 8% במקרה שהיא דירה שנייה ו25% מס שבח וכו כך שאיני יודע עד כמה עוד אפשר לצאת עם רווח מהסיפור הזה למרות שיתכן שיש קומבינות או דרכים לעקוף את המיסים האלו ואני מאמין שיש עוד הרבה רעיונות על זה הדרך או להנ"ל בעצמו
רק שתדע שאתה פה של הרבה מאד אברכים שנמצאיפ במצב הזהאני ב"ה אברך כולל וזה מה שאני רוצה להשאר בעז"ה לשבת ללמוד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: