לא התייאשת?קודם שיחשוב אם הוא מוותר על ההגרלות (עומדות להיות הגרלות על עשרות אלפי דירות בשנה הקרובה להערכתי). אני, לילדיי, ייעצתי להמתין. שום דבר לא מתקרב לזה
לא התייאשת?קודם שיחשוב אם הוא מוותר על ההגרלות (עומדות להיות הגרלות על עשרות אלפי דירות בשנה הקרובה להערכתי). אני, לילדיי, ייעצתי להמתין. שום דבר לא מתקרב לזה
אתה יודע לאיזה חסידות אני שייך? אצלינו איין שום ייאוש כלל (-:לא התייאשת?
לדעתי זה בדיוק נושא האשכול.זה לא נושא האשכול.
חריש.
גם קהילות מגובשות, גם דירות חדישות וענקיות, גם מיקום מעולה וגם מחיר שלא יאמן (ביחס למרכז).
אבל לפני שהזוצ מלהיב עצמו לדעת:
קודם שיחשוב אם הוא מוותר על ההגרלות (עומדות להיות הגרלות על עשרות אלפי דירות בשנה הקרובה להערכתי). אני, לילדיי, ייעצתי להמתין. שום דבר לא מתקרב לזה.
אני שמח לבשר לך שהם יכולים עכשיו לרכוש דירה מוכנה לכניסה מיידי בחריש (יותר קרוב מעכו) במחיר יותר משתלם מההגרלות של מחיר למשתכן.
צפה בקובץ המצורף 1511929
צפה בקובץ המצורף 1511936
תודה . ריגשת. יש מצב כי הזכות של אלפי בתים ממתינים לי למעלה, אני מצטער שלא עשיתי אז יותר.לדעתי זה בדיוק נושא האשכול.
בדירה בהנחה (לדוגמא בשכונה החרדית החדשה בקריית גת או ברכסים) ייתכן ויהיה אפשר לקבל דירה עד 1.1M. מסתבר שאם יהיו שם עשרות אלפי חרדים, תהיה תחבורה נוחה לבני ברק (ולכל הערים החרדיות), מסתבר שתהיה קהילה של בני תורה שמורה ומגוונת (כמובן זה צפוי לקחת כמה שנים אבל ייתכן ושווה את זה).
אני לא שולל אפשרויות אחרות, אבל כל עוד לא קונים דירה מה יזיק להיכנס להגרלות?
אני טורח להגיד את זה, כי כשאני הייתי במצב דומה (לפני 4 שנים) אף אחד לא טרח לספר לי על מחיר למשתכן (למרות ששאלתי הרבה אנשים לגבי פתרון דיור), עד שלאחר חיפוש רב אחר מקום מגורים ראיתי פרסום של אברכים על מחיר למשתכן בחריש (לכאורה של הרב @עו"ד נתן רוזנבלט), ראיתי את הפרסומת רק אחרי ההגרלה של חריש, אבל זה גרם לי להיכנס לתכנית.
רק היום סיפר לי מתווך על דירת 4.5 חדרים שנמכרה השבוע ב1.350.000 יש ירידה מאוד גדולה במחירים בתקופה האחרונה כך שאני מציע לבדוק קצת את הנתונים לעומק לפני שכותבים .
איפה בדיוק חריש ממוקמת? ומה מעולה במיקום שלה?גם מיקום מעולה וגם מחיר שלא יאמן (ביחס למרכז).
מכל השמות שהזכרו כאן היא הכי קרובה לב"ב (מלבד קרית מלאכי ועמנואל)איפה בדיוק חריש ממוקמת? ומה מעולה במיקום שלה?
ליד ואדי ערה.איפה בדיוק חריש ממוקמת?
אולי קצת קרוב, ויש משקיעים שדואגים להרים את המקום.ומה מעולה במיקום שלה?
8 דקות מפרדס חנהליד ואדי ערה.
אולי קצת קרוב, ויש משקיעים שדואגים להרים את המקום.
לא.את משם?
חריש תוכננה במקור לציבור החרדי.תעזבו את חריש, יקר בלי קשר
ואין ולא קרוב להיות קהילה שמתאימה לזוגות צעירים ליטאים.
אני לא יכול להתייחס לעניין אישי, אבל אין צורך בכך, משום שהכותרת כאן הייתה לגבי זוצ ליטאי, אין הרבה חסידים, והילדים שלי - מה לעשות - חסידים.@עו"ד נתן רוזנבלט למה יעצת לילדים שלך להמתין להגרלות, אם בחריש המחיר ירד ל 1.3 מליון לדירת 4 חדרים גדולה וחדשה, שזה לכאורה יותר משתלם מההגרלות האחרונות?
אכזבה גדולה למשקיעים ובריחה גדולה של תושבים!ומה יצא בסוף...?
כן, בדיוק. התכוונתי שלא יצא בסוף "מה שתכננו"...אכזבה גדולה למשקיעים ובריחה גדולה של תושבים!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: