ובאמת לא מבינה מתי זה מתקפל בדיוק
בקושי של הנקיה מספיק להיות מקופל אצלי...
צודקת..
ובאמת לא מבינה מתי זה מתקפל בדיוק
בקושי של הנקיה מספיק להיות מקופל אצלי...
על מתלה נדק בצד של הארוןאיפה אתם תולים לוח שנה?
הספוג בתוך עמדה קטנה ליד הכיור, והספל מאחורי הכיור..ברגע שנשאר רק סםפל מתרגלים להניח אותו בצורה מסודרת בפינה האחורית של /מאחורי הכיור.עוד יותר דחוף, איפה שמים את הנטלות בכיורים? אני הייתי רגילה לשתי כיורים צמודים שבאמצע יש מחיצת שיש ועל זה הייתי תולה ככה לא מתבלגן, כנ"ל הסמרטוט והספוג עמוד בפינה צמוד, סודר ואז השיש נקי וריק בעינים, עכשיו (דירה חדשה) יש לי כיורים כל אחד בשיש אחר, ומניחים ליד, כל הזמן זה מתבלגן ונראה מטבח מבולגן, מה אתם עושים??
בסגנון של מדף?משהו נמוך שיכנס בגובה נמוך
אני תפרתי משהו בסגנון הזה, תלוי קרוב למגירות המברשות.אולי יש רעיון לארגון קשתות של ילדות?
מוכרים כזה בשרוף בירושלים, 60 שקלהנה קישור מוצלח לסלי כביסה מבד מהממים מנסיון מאלי אקספרס
הוא מתקפל
משלוח מהיר מאוד!!
צפה בקובץ המצורף 1552442גדול כביסה סל שלוש מתקפל רשת ארגונית סל עמיד למים בגדים מלוכלכים צעצועי מארגני בית כביסה סל אחסון - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
ואם אין לך מספיק מקום יש גם בודד אבל אין לי נסיון איתו...
סל כביסה גדול ארוז רשת מתקפלת עמיד למים סל מארגן סל בגדים מלוכלכים - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
בהסטוק יש אתזה אפילו יותר גבוה ממה שיש בתמונה, קניתי אתזה שם בזול ממש, אבל אני מאמינה שבכל חנות לבית יש משהו ברעיון הזהאיפה קונים דבר כזה?
יש לקנות בטמבור "סותם לשיש" חלק מתכתי בגודל החור שנשאר בשיש.יש למישהו נסיון עם ארון מתחת לכיורים שכמעט ואין בו מקום איכסון כי יש 2 טוחני אשפה ומסנן מים ויציאה למדיח. תכלס כל המטבח מגירות וזה הארון היחיד שנכנס בו: מגשים, חומרי ניקוי זמינים למטבח, מגבוני ניקוי ואשפתונים, מלאי סמרטוטים וסקוצ'ים חדשים. הארון הכי מבולגן במטבח הקטן (והמאובזר להפליא) משהו נמוך שיכנס בגובה נמוך ולא יתקע בטוחני אשפה?
(תכלס יש למישהו נסיון להוציא ברז של מים מסוננים? מה עושים עם החור בשיש? יש סיבה להשאיר אותו?)
והפליאו לעשות כמיטב המקובל בעת העיצוב יש 2 חורים לסבון עם משאבה- לא נח בכלל וגם תקוע על השיש... הייתי מחליפה כבר שיש אלמלא הקיר בין השיש לארונות מחופה באותו שיש וזה כבר הוצאה להחליף גם חיפוי
צפה בקובץ המצורף 1552335
אני קניתי בפוקס הוםאיפה אוכל למצוא סל כביסה גמיש-מבד?
אני לא רוצה מפלסטיק,
זה מכער והורס לי את הקיר .
אין לי מספיק מקום,
החדר מאוד קטן.
יש לי כזה נחמד משיין: בצבע אחראיפה אוכל למצוא סל כביסה גמיש-מבד?
אני לא רוצה מפלסטיק,
זה מכער והורס לי את הקיר .
אין לי מספיק מקום,
החדר מאוד קטן.
בדיוק מה שבאתי לומר..יש פה ממש יפים ולא יקרים אבל ממליצה לחפש אתר אחר לא אנטישמי
בגדי נשים וגברים, קנה אופנה אונליין | SHEIN
מנעליים לבגדים, מציוד ספורט ועד אביזרים. את כל ההשראה לאופנה והטרנדים האחרונים תוכלו ב למצוא אונליין SHEINil.shein.com
אנחנו דווקא משתמשים הרבה בלוח.איפה אתם תולים לוח שנה?
איפה אתם תולים לוח שנה?
עוד יותר דחוף, איפה שמים את הנטלות בכיורים? אני הייתי רגילה לשתי כיורים צמודים שבאמצע יש מחיצת שיש ועל זה הייתי תולה ככה לא מתבלגן, כנ"ל הסמרטוט והספוג עמוד בפינה צמוד, סודר ואז השיש נקי וריק בעינים, עכשיו (דירה חדשה) יש לי כיורים כל אחד בשיש אחר, ומניחים ליד, כל הזמן זה מתבלגן ונראה מטבח מבולגן, מה אתם עושים??
אצל ההורים שלי המזוודות בארון חשמל בחוץ ככה מוציאים את זה בלי לעשות בלגן בבית.
אבל לי אין ואני גם מחפשת רעיון
תיקי טיולים זה בארונות של החדרים למעלה, כנ"ל בגדי ים בתוך שקית אחת למעלה עם התיקים.
השחלתי חוט ותליתי על מתלה מגבות (מהסוג שנראה כמו סימן שאלה לא עבה) אפשר גם אזיקון או תופסן משרדי חזק. יש לוחות שמגיעים עם ספירלה שבאמצע היא יותר מוגבהת, ואז לא צריך עזרים נוספים וזה עצמו נתלה יפה על מתלה מגבותאיפה אתם תולים לוח שנה?
תודה רבה!רעיון פשוט, גם להיפטר מבלאגן מיותר וגם לחסוך מקום על השייש במטבח.
מתלה שתולים (מדביקים, הדבק חזק מספיק בשביל זה) מתחת לארונות מטבח שמעל השייש - לשים את הגליל של הנייר סופג.
אצלנו, שנים שהנייר סופג היה מסתובב על השייש, על השולחן, מתלכלך וכו'. זה עשה לזה סוף, המלצה לאחר כשנתיים ניסיון, פשוט מעולה!!:
אפשר לקנות מדפים רגילים בחנות ריהוט/ אצל נגרוואו.
תודה ענקית לפותחת האשכול,
ולכל הרעיונות והפתרונות!!!
אשמח למי שיש רעיון כיצד ניתן לנצל שטח של מדפים מאוד גבוהים עמוקים ורחבים.
ראיתי את הרעיון של ההפרדה, אבל הוא מדי קטן...
כי המדפים שלי בעומק 55+ ס"מ...
אשמח אם יש רעיונות,
אולי גם לפיצול בגובה,
כמו כזה מן מדף.
אבל יותר אסתטי ממה שהעלו פה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: