שברתי את הראש איך מאחסנים מעל הארונות בצורה אסטטיתלקנות סלסלאות יפות עם מכסה ולאחסן בהם מעל הארונות בחדרי השינה
הכי פשוט... על כל דלת ארון במטבח.. הכי שימושי יעיל, ולא תופס שום מקוםאיפה אתם תולים לוח שנה?
וזה לא יוצר מראה עמוס ומבולגן?הכי פשוט... על כל דלת ארון במטבח.. הכי שימושי יעיל, ולא תופס שום מקום
אצלנו לא ממש, חוץ מזה אנחנו שמים את זה בדלת של הארון של המכונת כביסה - ככה שזה לא הארון הכי שימושי שפתוח תמיד וכו'וזה לא יוצר מראה עמוס ומבולגן?
הכי פשוט... על כל דלת ארון במטבח.. הכי שימושי יעיל, ולא תופס שום מקום
מהצד הפנימי כמובן.וזה לא יוצר מראה עמוס ומבולגן?
איפה קונים דבר כזה?
כל כך נכון!!עוד הארה:
כל מה שנמצא מחוץ לארון עושה בלגן בעיניים!
איפה אוכל למצוא סל כביסה גמיש-מבד?וגם הרבה יותר זול!
אני רק רשמתי שהקישור שהביאו לפני הוא יותר זול, וראיתי הרבה כאלה באלי אקספרס ו Temu...איפה אוכל למצוא סל כביסה גמיש-מבד?
אני לא רוצה מפלסטיק,
זה מכער והורס לי את הקיר .
אין לי מספיק מקום,
החדר מאוד קטן.
הנה קישור מוצלח לסלי כביסה מבד מהממים מנסיון מאלי אקספרסאיפה אוכל למצוא סל כביסה גמיש-מבד?
אני לא רוצה מפלסטיק,
אין לי מספיק מקום,
החדר מאוד קטן.
איפה אוכל למצוא סל כביסה גמיש-מבד?
אני לא רוצה מפלסטיק,
אין לי מספיק מקום,
החדר מאוד קטן.
היה לי בול כזה.הנה קישור מוצלח לסלי כביסה מבד מהממים מנסיון מאלי אקספרס
הוא מתקפל
משלוח מהיר מאוד!!
צפה בקובץ המצורף 1552442גדול כביסה סל שלוש מתקפל רשת ארגונית סל עמיד למים בגדים מלוכלכים צעצועי מארגני בית כביסה סל אחסון - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
ואם אין לך מספיק מקום יש גם בודד אבל אין לי נסיון איתו...
סל כביסה גדול ארוז רשת מתקפלת עמיד למים סל מארגן סל בגדים מלוכלכים - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
העניין הוא שרוב הבתים (שאני מכיר בכל אופן) אין להם מה לעשות עם מתקפל כי דוגרי - הוא לא יתקפל אף פעם מסיבה פשוטה שהכביסה לעולם לא תיגמר!!!הוא מתקפל
יש לך קישור?ב-Temu יש שווים ומסיביים
את מתכוונת לכביסה מלוכלכת או נקיה?יש לך קישור?
@עיר שהיא עולםשלום לכולם,
זה האשכול למקומות אחסון ופתרונות חכמים לניצול שטחים בבית.
אשמח לשיתופים.
לכביסה מלוכלכת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: