D
Deleted 66182
אורח
אהבתי שרק אם זה מצמרר את כל העצמות ומותיר סיוטים ושערות עומדות רק אז זה שווה תכסף ולא מהווה בזבוז...מפחיד בעליל
עניין של טעם
אהבתי שרק אם זה מצמרר את כל העצמות ומותיר סיוטים ושערות עומדות רק אז זה שווה תכסף ולא מהווה בזבוז...מפחיד בעליל
תבררי את כשרות ה'טעימות'. לא ידוע לי שיש משהו בכשרות מהודרת, מעבר ל-2 חנויות פירות וירקות (הבעיה בפירות, כמובן), וכמה חנויות פיצוחים, שיש כמוהם לעשרות במלכי ישראל. אפילו למאפיית חבה הסירו את הכשרות.מחנה יודה-דובר. כבר סיכמנו שהן רוצות טעימות ואני לא מבינה את הקטע...
ציינתי באחד השרשורים הקודמים. זה לא נכון. מחנה יהודה הפך לאיזור תיירות עמוס במסעדות, ונראה בהתאם. פרוץ מאד החל משעות הצהריים המוקדמות. לבנות אולי זה פחות נורא, אבל בחיים לא הייתי מכניסה למקום בנים. יש מדי הרבה שהולכים שם כמו על חוץ הים, לדאבונינוואם באים בשעות היום אז זה כמו כל רחוב ירושלמי מבחינת פריצות.
שלא תדעי מצרות...מה בדיוק יש שם?
נמצאת שם יחסית הרבה, ולא כתיירת, לא ראיתי הבדל בין מחנה יהודה לרחוב יפו, לרכבת הקלה או לתחנה מרכזיתתבררי את כשרות ה'טעימות'. לא ידוע לי שיש משהו בכשרות מהודרת, מעבר ל-2 חנויות פירות וירקות (הבעיה בפירות, כמובן), וכמה חנויות פיצוחים, שיש כמוהם לעשרות במלכי ישראל. אפילו למאפיית חבה הסירו את הכשרות.
ציינתי באחד השרשורים הקודמים. זה לא נכון. מחנה יהודה הפך לאיזור תיירות עמוס במסעדות, ונראה בהתאם. פרוץ מאד החל משעות הצהריים המוקדמות. לבנות אולי זה פחות נורא, אבל בחיים לא הייתי מכניסה למקום בנים. יש מדי הרבה שהולכים שם כמו על חוץ הים, לדאבונינו
גם אני. לא חושבת שיפו והתחנה המרכזית זה יעד מועדף לכאלו שרוצים לשמור על העיניים, ועדיין לטעמי יותר גרוע שם. בעבר בעלי היה קופץ לסניף 'זול ובגדול' שצמוד לשוק, כשהייתי צריכה משהו דחוף. היום הוא יעדיף לרוץ עד מא"ש ולא ללכת לשם, כי זה פרוץ מאד מאד. זה ריכוז של מסעדות, שירים, ואנשים שהולכים למקום בילוי. (ועוד לא הזכרתי את הפאבים)נמצאת שם יחסית הרבה, ולא כתיירת, לא ראיתי הבדל בין מחנה יהודה לרחוב יפו, לרכבת הקלה או לתחנה מרכזית
כנסת זה חינם, צופים בדיוני המליאהממילא-מצד אחד-יש שם פריצות נוראית. עברתי שם בבדרך לכותל ועמדתי להקיא. קרוב למקום הקדוש בתבל כזו פריצות (מבחינת התמונות בתצוגה)! ה' ירחם! מצד שני-מסתמא הן תרצינה ללכת, והאמת גם אני. למה? יש שם חנות רולקס... חלום חיי!
מלחה-?
מחנה יודה-דובר. כבר סיכמנו שהן רוצות טעימות ואני לא מבינה את הקטע...
תלפיות-?
כותל-ברור!!!
כנסת-ב-ר-ו-ר-!-!-!
לא ידעתי שאפשר להיכנס!
זה בתשלום?
מה בדיוק יש שם?
יייייייייייווווווווווווווווו, איך בא לי!
לעניות דעתי חברות שלי תסקולנה אותי באבנים אם רק אעז להציע. אז אפרד מכם יפה מראש...
כנסת זה חינם, צופים בדיוני המליאה
תלפיות-כבר אמרו לפניי קארטינג (וגם קניון הדר...לא כזה שווה אבל אפשרי על הדרך....)
ואיך שכחתי? גן חיות התנכ"י (לברר אם יש בעיה של שבת)
אשמח!יש אחת שעושה סיור בנחלאות ואח״כ באים לבית שלה (בית אותנטי בשכונה) והיא מכינה ארוחה פצצה. (היא שפית) מנסיון מאד מוצלח.
אם בא לך אני אחפש את המספר שלה
אני במקומכם הייתי מנצלת את מה שיש בירושלים דווקא שזה בעיקר האווירה, סיור בבתי אונגרין,קבר דוד המלך, ואז ירידה על החומות עד לכותל, עיר דוד מסלול במים וגם מוצל..פארק טדי, ימין משה או גן הפעמון... ממשיכה למחנה יהודה (בשעות הבוקר והצהריים (בלילה זה פאבים וכו'). אח"כ אולי תלפיות מבוך הפחד או קארטינג (למרות שזה 10 דקות זה שווה!! הם הרחיבו שם לאחרונה...)
בבניין של הקארטינג יש את 'ביוטיקאר'.
05276656954אשמח!
מחפוד זה מעולה, אבל אולי מישהו/י מכם/ן מוכן/ה להסביר לי מה הקונץ של הטעימות???מבחינת כשרות, אל תצפי להכשרים מעבר למחפוד או ירושלים מהדרין.
אמן!!!שלא תדעי מצרות...
מעניין!כנסת זה חינם, צופים בדיוני המליאה
הומ...רק שלא יתפתח דיון שאולי גם בחורות ישראל צריכות להתגיס..
תהיו שם רואות ואינן נראות..
מעניין זה יעניין, אבל באמת תהיתי אם זה מתאים...הכנסת לא נראה לי מתאים לבחורות (גם לבחורים לא הכי, אבל מילא..) חוץ מזה שלא נראה לי שזה יעניין אתכם.
זה לא מופע סטנד-אפ כמו שזה לפעמים נראה מבחוץ, לפעמים יש דיונים משמימים במשך שעות...
אם בכל אופן בחרתם ללכת לשם לכו לזוויעל (שני חמישי שני...) מרחק 3 דק' הליכה, אפשר גן הוורדים...
מכיר בחורי ישיבות שהיו שם ויצאו לבנים כסיד מפחד כך שאם הם אוהבות לפחד זה מומלץ מאוד וצריך לבקש דרגה מתאימה כי הגבוהה ביותר זה פחד מוות מטורףמבוך האימה לא הייתי הבנתי שמפחיד ויש 10 דרגות פחד אבל אין לי מושג
אפשר עוד פרטים נשמע שימושי ביותר!ואגב, בחורות שנתקעו לילה, או סתם רוצות להמשיך את הבילוי עד למחרת היום, מוזמנות לפוש אצלינו, בתשלום. Progboyavo
יש מסלול טיעמות כשר למהדרין?טעימות זה דווקא חוויה מהממת לדעתי.
איפה בדיוק? יש לך טלפון?יש חדרי בריחה מוצלחים בכנפי נשרים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: