טיול ונופש מקום לטייל בי-ם לנערות / בחורות

D

Deleted 66182

אורח

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
מחנה יודה-דובר. כבר סיכמנו שהן רוצות טעימות ואני לא מבינה את הקטע...
תבררי את כשרות ה'טעימות'. לא ידוע לי שיש משהו בכשרות מהודרת, מעבר ל-2 חנויות פירות וירקות (הבעיה בפירות, כמובן), וכמה חנויות פיצוחים, שיש כמוהם לעשרות במלכי ישראל. אפילו למאפיית חבה הסירו את הכשרות.

ואם באים בשעות היום אז זה כמו כל רחוב ירושלמי מבחינת פריצות.
ציינתי באחד השרשורים הקודמים. זה לא נכון. מחנה יהודה הפך לאיזור תיירות עמוס במסעדות, ונראה בהתאם. פרוץ מאד החל משעות הצהריים המוקדמות. לבנות אולי זה פחות נורא, אבל בחיים לא הייתי מכניסה למקום בנים. יש מדי הרבה שהולכים שם כמו על חוץ הים, לדאבונינו

כובע הנזיר

משתמש מקצוען
תבררי את כשרות ה'טעימות'. לא ידוע לי שיש משהו בכשרות מהודרת, מעבר ל-2 חנויות פירות וירקות (הבעיה בפירות, כמובן), וכמה חנויות פיצוחים, שיש כמוהם לעשרות במלכי ישראל. אפילו למאפיית חבה הסירו את הכשרות.

ציינתי באחד השרשורים הקודמים. זה לא נכון. מחנה יהודה הפך לאיזור תיירות עמוס במסעדות, ונראה בהתאם. פרוץ מאד החל משעות הצהריים המוקדמות. לבנות אולי זה פחות נורא, אבל בחיים לא הייתי מכניסה למקום בנים. יש מדי הרבה שהולכים שם כמו על חוץ הים, לדאבונינו
נמצאת שם יחסית הרבה, ולא כתיירת, לא ראיתי הבדל בין מחנה יהודה לרחוב יפו, לרכבת הקלה או לתחנה מרכזית
ומצטרפת בנושא הטעימות, עד כמה שידוע לי אין סיורים מהדרין. גם לא רבנות מהדרין

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
נמצאת שם יחסית הרבה, ולא כתיירת, לא ראיתי הבדל בין מחנה יהודה לרחוב יפו, לרכבת הקלה או לתחנה מרכזית
גם אני. לא חושבת שיפו והתחנה המרכזית זה יעד מועדף לכאלו שרוצים לשמור על העיניים, ועדיין לטעמי יותר גרוע שם. בעבר בעלי היה קופץ לסניף 'זול ובגדול' שצמוד לשוק, כשהייתי צריכה משהו דחוף. היום הוא יעדיף לרוץ עד מא"ש ולא ללכת לשם, כי זה פרוץ מאד מאד. זה ריכוז של מסעדות, שירים, ואנשים שהולכים למקום בילוי. (ועוד לא הזכרתי את הפאבים)
קחי בחשבון שהשוק בד"כ מאד עמוס, ולא אחת יש התחככות פיזית עם האנשים (שוב, זו חנות הירקות הזולה והקרובה שלי, ואני הולכת לשם. אבל בעלי? בעולם לא. והוא עולה על הרכבת הקלה כשאין ברירה. לאזור השוק הוא לא מתקרב בשום מחיר)

:)Rachel

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
יש חדרי בריחה מוצלחים בכנפי נשרים
ומסעדות יש מלא תלוי איפה תחליטו לשבת
אתם גם יכולות להסתובב בגאולה ומאה שערים סתם לתפוס סגנון
כד וחומר מאד נחמד אם מחפשים מקום לשבת בנחת
יש גם את ימין משה שכונה מהממת ליד תחנת הרכבת הישנה
יש המווון מקומות מענינים להסתובב פחות בקטע של אטרקציות
וכמובן מה שאמרו בתלפיות באולינג חדר אימה וקארטינג
מסתבר שיש גם לייזר טאג או משהו בסגנון

emma

משתמש מקצוען
ממילא-מצד אחד-יש שם פריצות נוראית. עברתי שם בבדרך לכותל ועמדתי להקיא. קרוב למקום הקדוש בתבל כזו פריצות (מבחינת התמונות בתצוגה)! ה' ירחם! מצד שני-מסתמא הן תרצינה ללכת, והאמת גם אני. למה? יש שם חנות רולקס... חלום חיי!
מלחה-?
מחנה יודה-דובר. כבר סיכמנו שהן רוצות טעימות ואני לא מבינה את הקטע...
תלפיות-?
כותל-ברור!!!
כנסת-ב-ר-ו-ר-!-!-!
לא ידעתי שאפשר להיכנס!
זה בתשלום?
מה בדיוק יש שם?
יייייייייייווווווווווווווווו, איך בא לי!
לעניות דעתי חברות שלי תסקולנה אותי באבנים אם רק אעז להציע. אז אפרד מכם יפה מראש...
כנסת זה חינם, צופים בדיוני המליאה
תלפיות-כבר אמרו לפניי קארטינג (וגם קניון הדר...לא כזה שווה אבל אפשרי על הדרך....)
ואיך שכחתי? גן חיות התנכ"י (לברר אם יש בעיה של שבת)

graphics B

משתמש פעיל
תלפיות-כבר אמרו לפניי קארטינג (וגם קניון הדר...לא כזה שווה אבל אפשרי על הדרך....)
ואיך שכחתי? גן חיות התנכ"י (לברר אם יש בעיה של שבת)

רק שלא יתפתח דיון שאולי גם בחורות ישראל צריכות להתגיס..:rolleyes:
תהיו שם רואות ואינן נראות..

סיור רגלי ברובע היהודי,
זיסלק שם ברובע
יש משפחה ברובע, שנותנת בשמחה לכל מי שרוצה להכנס למרפסת שלהם,
ויש שם תצפית מהממת על כל האזור.
מנהרות הכותל
עיר דוד
כניסה לבית כנסת בעזרת נשים בכותל - ואפשר לסייר שם קצת בפנים.

תהנו!

מליון

משתמש מקצוען
הכנסת לא נראה לי מתאים לבחורות (גם לבחורים לא הכי, אבל מילא..) חוץ מזה שלא נראה לי שזה יעניין אתכם.
זה לא מופע סטנד-אפ כמו שזה לפעמים נראה מבחוץ, לפעמים יש דיונים משמימים במשך שעות...
אם בכל אופן בחרתם ללכת לשם לכו לזוויעל (שני חמישי שני...) מרחק 3 דק' הליכה, אפשר גן הוורדים...

אני במקומכם הייתי מנצלת את מה שיש בירושלים דווקא שזה בעיקר האווירה, סיור בבתי אונגרין,קבר דוד המלך, ואז ירידה על החומות עד לכותל, עיר דוד מסלול במים וגם מוצל..פארק טדי, ימין משה או גן הפעמון... ממשיכה למחנה יהודה (בשעות הבוקר והצהריים (בלילה זה פאבים וכו'). אח"כ אולי תלפיות מבוך הפחד או קארטינג (למרות שזה 10 דקות זה שווה!! הם הרחיבו שם לאחרונה...)
בבניין של הקארטינג יש את 'ביוטיקאר'.

(:Chavy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
אני במקומכם הייתי מנצלת את מה שיש בירושלים דווקא שזה בעיקר האווירה, סיור בבתי אונגרין,קבר דוד המלך, ואז ירידה על החומות עד לכותל, עיר דוד מסלול במים וגם מוצל..פארק טדי, ימין משה או גן הפעמון... ממשיכה למחנה יהודה (בשעות הבוקר והצהריים (בלילה זה פאבים וכו'). אח"כ אולי תלפיות מבוך הפחד או קארטינג (למרות שזה 10 דקות זה שווה!! הם הרחיבו שם לאחרונה...)
בבניין של הקארטינג יש את 'ביוטיקאר'.

תולעת ספרים ראשית

משתמש מקצוען
מבחינת כשרות, אל תצפי להכשרים מעבר למחפוד או ירושלים מהדרין.
מחפוד זה מעולה, אבל אולי מישהו/י מכם/ן מוכן/ה להסביר לי מה הקונץ של הטעימות???

שלא תדעי מצרות...
אמן!!!
אבל אין מה לומר, גירית אותי יותר...

מעניין!
אבל לא עלולים לצלם אותנו או משהו?

רק שלא יתפתח דיון שאולי גם בחורות ישראל צריכות להתגיס..:rolleyes:
תהיו שם רואות ואינן נראות..
הומ...
למה א"א להתערב להם??? :mad:
בעצם מותר! דמוקרטיה, לא?:rolleyes:

הכנסת לא נראה לי מתאים לבחורות (גם לבחורים לא הכי, אבל מילא..) חוץ מזה שלא נראה לי שזה יעניין אתכם.
זה לא מופע סטנד-אפ כמו שזה לפעמים נראה מבחוץ, לפעמים יש דיונים משמימים במשך שעות...
אם בכל אופן בחרתם ללכת לשם לכו לזוויעל (שני חמישי שני...) מרחק 3 דק' הליכה, אפשר גן הוורדים...
מעניין זה יעניין, אבל באמת תהיתי אם זה מתאים...

אסתר יעקובזון

משתמש פעיל
בתור ירושלמית אני חושבת שירושלים פחות חזקה בקטע של אטרקציות
יותר בקטע של אוירה, ריחות וצבעים.
אני וחברות שלי היינו כמעט כל ערב הולכות מתחנה מרכזית עד הכותל ברגל
לפעמים דרך המסלול של הרכבת לפעמים דרך גאולה ומאה שערים
בדרך מתיישבות לאכול או בשוק או בממילא או בעיר העתיקה.
ככה ברוגע פשוט לנשום ולחיות את ירושלים.
אני גם ממש ממליצה על כד וחומר חוויה ירושלמית ורגועה

בנצו'ש

משתמש פעיל
מבוך האימה לא הייתי הבנתי שמפחיד ויש 10 דרגות פחד אבל אין לי מושג
מכיר בחורי ישיבות שהיו שם ויצאו לבנים כסיד מפחד כך שאם הם אוהבות לפחד זה מומלץ מאוד וצריך לבקש דרגה מתאימה כי הגבוהה ביותר זה פחד מוות מטורף

ESTI.

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
איזה כיף שגילתי את האשכול הזה!
אני מחפשת אטקציות בירושלים לטיול עם חברה בדיוק..
תגידו יש משהו אטרקטיבי בעיר דוד?
ואיך החדר בקיחה של ממלכה במבחן זה 2 דבריםש אני בונה עליהם
השאלה אם הם שווים את זה
ואגב, בחורות שנתקעו לילה, או סתם רוצות להמשיך את הבילוי עד למחרת היום, מוזמנות לפוש אצלינו, בתשלום. Progboyavo
אפשר עוד פרטים נשמע שימושי ביותר!
טעימות זה דווקא חוויה מהממת לדעתי.
יש מסלול טיעמות כשר למהדרין?
נשמע לי ממש מענין!
אם מישהו יודע אשמח למידע..

גם על המיצאות מדומה בקניון רמות אמח לשמוע האם שווה את זה..

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  104  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה