???שימי לב שיש סימניות וזה מחולק. מסעדות, מקומות ללכת וכד'...
לא ישנות, עושות 'גיחה' לי-ם וחוזרות...סתם מעניין, איפה אתן ישנות (אם בכלל)?
לא מצליחה להבין מה הרעיון!טעימות זה דווקא חוויה מהממת לדעתי.
רעיון, אבל אני לא חושבת שכיף יותר משלושה אנשים.אולי חדר בריחה יעניין אותך, נסי לחפש בגוגל חדרי בריחה בירושלים.
אמן!בהצלחה! תהנו!
כלומר?ועוד הצעה קטנה, בואי עם ראש פתוח, לירושלים יש המון מה להציע, זה מה שעושה את ירושלים ירושלים...
איך אפשר לסנן?@תולעת ספרים ראשית תסתכלי בקישור הזה, אולי הוא יעזור לך
מדריך הנופש הדיגיטאלי לשומרי השבת
docs.google.com
שימי לב שיש סימניות וזה מחולק. מסעדות, מקומות ללכת וכד'...
זה יכול לעזור לך בכל מה שאת צריכה.
סתם מעניין, איפה אתן ישנות (אם בכלל)?
עכשיו אני רואה!
לא יודעת לאיזה חלק במשפט הכלומר שלך התייחס.לא מצליחה להבין מה הרעיון!
רעיון, אבל אני לא חושבת שכיף יותר משלושה אנשים.
אמן!
תודה .
כלומר?
וואולא יודעת לאיזה חלק במשפט הכלומר שלך התייחס.
ראש פתוח הכוונה, שגם אם בסוף הלכתם למקום שלדעתך משעמם, תמחקי את הדעה הזאת מהראש ואולי תמצאי שנהנית מאוד.
ואם הכלומר שלך התכוון למה עושה את ירושלים ירושלים,
מה שירושלים מציעה זה קדושה, וכותל, ושכונות עם סיפור, ואתרים היסטוריים בהגשה חוויתית, ומחנהיודה ואוכלוסיה מגוונת, ונופים, ואויר, ואוירה ועוד הרבה, ובגלל זה היא ירושלים, אם היא לא היתה מציעה את כל אלה, היא לא היתה כ”כ מיוחדת כנראה...
אטרקציות יש בכל עיר, את מכלול הדברים שכתבתי לא.
אפשרי גם בשבתואגב, בחורות שנתקעו לילה, או סתם רוצות להמשיך את הבילוי עד למחרת היום, מוזמנות לפוש אצלינו, בתשלום. Progboyavo
בעקרון יש לי משפ' בי-ם, אבל תני פרטים.ואגב, בחורות שנתקעו לילה, או סתם רוצות להמשיך את הבילוי עד למחרת היום, מוזמנות לפוש אצלינו, בתשלום. Progboyavo
מכורה לעיר הזו!וואו
מגרה לעבור לירושלים
לא יודעת איך עוד לא כתבו-
לטייל בעיר העתיקה
ולעלות לתצפית של "החורבה".
נכון!אפשר גם לאכול ברובע בשרי/ חלבי, יש גם זיסלק.
מה יש לעשות שם?אתן יכולות ללכת לכנסת אם זה מענין אתכן (עם ת.ז)
מה יש שם?תלפיות
ממילא-מצד אחד-יש שם פריצות נוראית. עברתי שם בבדרך לכותל ועמדתי להקיא. קרוב למקום הקדוש בתבל כזו פריצות (מבחינת התמונות בתצוגה)! ה' ירחם! מצד שני-מסתמא הן תרצינה ללכת, והאמת גם אני. למה? יש שם חנות רולקס... חלום חיי!כשהייתי נוסעת לי-ם בתור בחורה"
זה היה:
ממילא
מלחה
מחנה יהודה
תלפיות
כותל
אתן יכולות ללכת לכנסת אם זה מענין אתכן (עם ת.ז)
(כמובן שלא כל מה שרשמתי באותו יום.... זה די קצוות...)
שמטת לי את הלסת.ממילא-מצד אחד-יש שם פריצות נוראית. עברתי שם בבדרך לכותל ועמדתי להקיא. קרוב למקום הקדוש בתבל כזו פריצות (מבחינת התמונות בתצוגה)! ה' ירחם! מצד שני-מסתמא הן תרצינה ללכת, והאמת גם אני. למה? יש שם חנות רולקס... חלום חיי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: